Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till LT:s Anita Näsberg. Hon är en journalist med hjärta, kunskap och hjärna. Massor av tack för hennes reportage.

De vackraste blommor till all personal på operation och ortopedavdelningen rött och grönt vårdlag i samband med mina höftledsoperationer. Tack även till sjuksköterskor, som gav mig sprutorna när jag kom hem.

Dagens vackraste gula rosor till er underbara och hjälpsamma människor på tåg 84 i söndags, 23 augusti. Du tågmästare och Du vänliga kvinna som hjälpte oss att få tillgång till kupén så att vår tös fick ligga och vila. Tack.

Vi Åre vill tacka Åre Församling för all hjälp vi fick när vi var sent ute. Ett fång sommarblommor till Phär Karpas som talade så vackert till oss. Vi var alla gripna av stunden. Tack även till Jon Sjödin som spelade.

Höstglöd till familjerna Gärdlund i Salsån, Hackås som ordnade logdans precis som i gamla tider.

Rosor till alla som hjälpt oss med snöröjning, gräsklippning med mera.

Ett stort fång blommor till PRO-Krokom för att vi blev inbjudna till surströmmingsskivan med dans i Nälden. Vi 20 medlemmar från PRO-Mörsil-Mattmar hade verkligen en trevlig kväll.

Grattis SK Ägir Östersund till siminstruktören Marcus Nyberg. Pedagogisk och konkret både i grupp och individuellt. Alla kunde simtagen i gruppen för sommarsimskolan. Alla simmade inte tio meter, men alla kunde.

Mer läsning

Annons