Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros vill jag ge till Anna-Lisa Back från Pilgrimstad, som såg mig, då jag försökte få igång gräsklipparen och inte lyckades. Hon gjorde ett försök och lyckades på första draget. En stor bukett rosor till min underbare granne Bengt Alm, som hjälper mig varje gång när jag ska starta gräsklipparen.

Tack Thomas Östensson för allt du gör för Strömsund. Utan dig skulle arbetslösheten vara ännu större och vi skulle ha ännu färre företag på Flata.

En vacker bukett rosor till Eva, Betuel, Anita, Ulf, Eivor och Sten som galant servade oss, med surströmming och tillbehör, samt gott kaffe med dopp.

Ett stort tack till Dahlgrens bondgård och Krångede kraftverksmuseum för vänligt bemötande och bra information.

Ett stort tack till Curt Danebäck som ställde upp och var speaker under innebandyturneringen Scandic cup. Du gjorde ett bra jobb.

Dagens ros vill jag ge till chauffören Rolf Jacobsson på Lokebussen nr. 115. Han hjälper mig in och ut med den tunga matkassen, när jag en gång i veckan handlar i Brunflo. Ni chaufförer är verkligen trevliga!

En stor bukett med de vackraste rosor vill jag ge till Eva Gresseth i Bräcke för alla bär jag fick av dig (igen. De är värda mera än guld för mig. Tack och kram.

Ett stort tack till personalen på Östersundsbostäder. Trevligt bemötande, snabb handläggning, proffsigt jobb när jag fick min spis och köksfläkt utbytt. Stort tack.

Ett stort tack för en trevlig Surströmmingsfest i Höglunda som anordnades av Gunilla och Krister Backlund.

Var sin ros med varmt tack till Nisse på Castor och Andreas på ÖGIFför lån av utrustning i samband med vår friidrottsdag.

Ett stort tack till er alla som var med och arrangerade Fotbollskolan i Orrviken. Ni är underbara.

Rosor till SPF-damerna i Ytterhogdal, som förgyllde sångstunden på Svedjegården med kaffe, kakor och tårta samt förstärkte sången. Varmt tack från församlingen.

Ett stort fång rosor vill vi ge till Alice i Digerberget för att vi fick komma till dig och äta lunch. Det var mycket uppskattat.

Mer läsning

Annons