Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor och vacker bukett höstblommor vill jag ge Lasse Ingemarsson, Östersund samt Ingrid och Bengt Eliasson, Pilgrimstad. Tack för en jättetrevlig båtdag med er på Storsjön. Många kramar.

En bukett höstastrar till styrelsen i Vattnäs-Kläppe släktförening för det jättearbete ni lägger ner. Ser med spänning fram mot nästa träff.

Dagens rosor till Sommarhagens personal. Den duktiga pålästa guiden Ulrika och cafépersonalen som serverade kaffe och gott doppa.

Dagens ros vill vi ge er alla som kom och spelade kloter VM i Hoo den 15 augusti, vilken trevlig dag vi fick. En alldeles egen ros och ett stort tack vill vi ge till Anders Jonsson, Rävanäset som hjälpte oss att slå gräset innan.

De största och häftigaste buketterna till Tomas och Emil Kristiansson och Nils-Erik Rimmö, Valla Friluftsgruppsledare. Ett stort varmt tack för att ni tog oss med på den roliga resan genom Europa. Ett minne för livet tack vare er.

Tio tusen röda rosor vill jag skänka Anna Stina Palm för hennes trevliga fester för olika föreningar och en röd ros till Sirka Holm för hennes goda kaffebröd.

Massor av rosor vill jag ge till Anna Österholm som varit ett beundransvärt stort stöd i många svåra stunder.

Tack till den dam som var passagerare i Volvon OXC i Brunflo när jag ramlade med rullatorn.

Mer läsning

Annons