Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens rosor till Inlandsbanan, som jag och mitt barnbarn åkt ett antal gånger. Underbara naturupplevelser. Underbar personal, vänlig, glad och hjälpsam. Vi ses igen.

Dagens ros, stort tack och uppskattning till alla som är med och ordnar de festliga, kulinariska och trivsamma träffarna i Havsnäs på Sågbacken under somrarna.

Rosor, glitter och ett stort tack till Bergs Dragspelsklubb för den fantastiska musikkvällen i Gillhovs kyrka. Ni är toppen att lyssna på. På med guldvästarna. Ni är bara bäst.

En vacker höstbukett vill vi ge arrangörerna av den årliga höstfesten för ”Orrnäs byamän och kvinnor” som hölls i Anders Jonssons häftiga ”pärhus”.

En fin höstbukett till Kerstin Konradsson med medhjälpare. Till mina medresenärer för den hjälp jag får på mina resor Tack också till chauffören Sven-Olov som rattade magnifikt på vår resa till Hälsingland. Trevlig höst.

En fin rosbukett till Karin och Bertil på Frösön för den hjälp och det umgänge jag fick av er på Finlandsresan. Ha en fin höst.

En vacker höstbukett till Lennart Hobring, Radio Jämtland. Det är alltid så trevligt att lyssna på dig. Nu när Leif Landin är tillbaka får även han ta del av buketten.

Dagens ros till hemvården i Svenstavik som jag tycker gör ett fantastiskt arbete. Tack för att jag fick vara hos er i sommar och kanske ses vi igen.

En stor bukett till Sjukhuskyrkans personal som ordnade så fint då vi hade en minnestund för en kär vän, Kicki. Ni är guld värda.

Mer läsning

Annons