Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett blommor till dig Stefan, som hjälpte mig när jag körde på en älg vid Ede i måndagskväll, samt till de två tjejer som stannade kvar och pratade med mig.

Jag mår bra. Kram och tack än en gång.

Blombukett till er på Remonthagen som har hjälpt mig att få ordning på mina fötter. Nu kan jag gå som vanligt. Jag är väldigt tacksam att det finns så bra personal där.

En vacker höstbukett vill vi ge Lotten och Patrik Albertsson. Tack för att ni ordnade en så rolig och lärorik träningshelg i Stugun. Många kramar.

Rosor och stora kramar till mina barn Ann-Christine och Jan-Eric samt bonusbarnen Johnny, Sivert, Anna och Jenny med familjer. Alla finns till för mig och hjälper mig på olika sätt. Tusen tack och kramar till alla mina vänner och före detta grannar på Gröns Väg i Krokom för all hjälp och stöttning jag fått, både praktiskt och känslomässigt, i jobbiga stunder.

dagens ros till er alla som kom och firade vårt 20 -års jubileum med oss. Vi var cirka 150 personer som träffades, gick tipspromenader, 5- kamp, tittade på kort och film, åt och trivdes tillsammans. Vill även tacka för den goda maten, de otroligt fina, goda tårtorna, hyran av tält och för den sponsring och för de presenter vi fått och framförallt till er som hjälpt till inför och under jubiléet.

Den finaste höstbuketten vill vi ge de som håller på och de som tagit beslutet att fixa vägen från Myrviken till Gräftån. Äntligen, äntligen och det blir superbra. Tack.

Annons