Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor och ett hjärtligt tack till Cina och Lars med familjer för den mysiga lördagskvällen. Tack också för god mat och fin service.

En stor bukett rosor till Odd och Ena på Näsviken för att jag har fått så mycket bär att koka saft av. Ni är verkligen snälla.

En stor bukett rosor till Karin och Mats Ringqvist för att ni var så snälla och fixade en ny bettskena till min matte så snabbt, då jag råkade äta upp den andra.

Tusen röda rosor till mannen i Lugnviks elljusspår, som hittade min mobil som jag hade tappat när jag var ute och sprang i regnet. Den betyder jättemycket för mig. Du är guld värd!

Med de vackraste rosor vill vi tacka greenkeeper och banpersonal på Storsjöbygdens golfklubb för den fantastiskt fina banan.

En vacker höstbukett till Älvros hembygdsförening och dess festkommitté. Tack för det trevliga surströmmingskalaset som ni bjöd oss på i Älvros hembygdsgård.

Dagens ros till dig som hittade mina nycklar i soprumsdörren på Divisionsgränd och lämnade dom till polisen. Du har räddat min vecka

Ett innerligt tack till Estrad Norr och Friteatern som på Sällsjögården med en härlig kvartett skådespelare bjöd på en kul föreställning med oförutsägbart, men lyckligt slut.

Annons