Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till Moffen och Inger, Farfar och Farmor, Farbror Göran och trollmommen, trollkarlen Love, sagoprinsessan Evelina och clownen Josefin som tack för allt jobb de lade ned på mitt namnkalas! En särskilt fin solros till jättebebisen moster Lisa som satte ihop hela programmet och gjorde det oförglömligt!

Ett varmt tack till personalen på Svenstaviks sjukhem för den goda omvårdnaden av Ejvind.

Ett fång rosor till Fredrik Jonsson i Hoting som jag fick lift med till Dorotea mitt i natten när min bil vägrade gå. Tack vare det hann jag med anslutningen till Umeå. Det kom som en skänk från ovan, det är ju inte så mycket trafik den tiden.

En varm höstbukett till Bertil Svensson som överraskade på kaffestunden med dragspel och roliga historier. Stort tack.

Dagens ros vill jag ge till IntroStaben på Mittuniversitetet, ni arrangerade tidernas introvecka. Ni är grymma!

Famnen full av den finaste ljung till ”Mommi och Moffi” Sjöström. Tack för att ni ställer upp när det krisar. Ni är gulda.

Famnen full av höstens vackraste blommor till Tina Stafrén som tack för hennes trädgårdsprojekt som hon haft hos oss under sommaren. Det har varit så många trevliga och efterlängtade stunder. Blomsterprakten och dofterna har vi alla njutit av både ute och inne. Sång och musik, massage och gott fika har vi också fått. Ett fantastiskt initiativ av dig, Tina. Du är så välkommen tillbaka.

En stor rosbukett och många tack till er alla som ordnade den trevliga älgottan i Dalbodarna, Häggenås.

Höstens vackraste blommor vill jag ge till Marianne och Kalle i Nysve’ för den trevliga utflykten. Det var roligt att fika på Näckten strand, nykokt kaffe med smörgås.

Tack Karin för trevligt sällskap och goda kakor en mycket lyckad dag.

Mer läsning

Annons