Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack och fullt med höstblommor till den snälla mannen, som hjälpte mig att starta min mörkröda jeep utanför ÖB den sista augusti.

Vi vill ge en fin höstbukett till Jan Tyve och Mattmarkören för underbar sång och musik på Fröå, finalkvällen den 3 september. Ett stort tack!

En stor bukett med höstens vackraste blommor vill vi skicka till Hjördis Bohm i Dvärsätt som hade ordnat en sådan trevlig träff för oss kontaktombud i Krokoms PRO. Det var en jättegod sallad och en rolig trafikfrågetävling, samt vandringen genom nya Dvärsätt. Det var en upplevelse att se alla förändringar där. Tack!

Tack älskade Vivi för ännu en fantastisk kväll på Östansjö. Träningsvärk i magmusklerna. En gång är ingen gång. Två gånger är en tradition. Nu är det en tradition. Tack också älskade Harriet för skjutsen till och från Östansjö.

Tack för stenarna Janne Molin och tack för att du körde runt oss på Gotland och stod ut med de långa resorna dit och hem. Bara för att du är bäst och för att vi älskar dig så vill vi ge dig Dagens ros. Tack så mycket vår älskade busschaufför!

Ett stort tack till alla er på Frösöhöjden som på ett så underbart sätt tar hand om vår kära lilla momma Alfhild.

En stor och fin höstbukett vill vi ge till Dagny, Alf och alla som jobbat med bingon i Selet. Matpåsarna har varit jättebra. Vi kommer igen till våren. Hoppas ni orkar fortsätta.

En vacker bukett med höstaster vill vi ge alla arrangörer och medverkande i Hälsa & Glamour i glesbygd, Lövsjöns Bygdegård, Föllinge i lördags. Vilka toppenkvinnor det finns! Ser fram emot en likadan mässa nästa höst.

Rosor i mängder till sommarens vikarier på IVA, Lasarettet. Tusen tack.

En stor bukett av höstens vackraste astrar till Mona och Leifsom ordnat med gåbingo i Pilis varje onsdag hela sommaren. Hurra vad ni är bra.

Ett stort tack till den duktiga och glada personalen på Solbackens sjukhem avd. 2, för god omsorg av min fru Inez under hennes vistelse där, samt även tack till dem som lagade den näringsrika och prima maten hon fick.

En vacker höstbukett vill vi ge Kattis Edfeldt i Lit. Du är väldigt skicklig. För oss är du guld värd. Många kramar!

Mer läsning

Annons