Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor fin ros till personalen vid Ängevägen 25, 27 och 29 i Brunflo för en mycket fin service under de tre år jag bott i servicehuset. Ett varmt tack.

Rosor till Gisela, Maud, Berit, Raija och Birgitta för den underbart goda trerätters middagen som ni fixade. Ett trevligt initiativ så jaktlagen i byarna kan träffas och ”ljuga” lite me varann. Hoppas vi ses även nästa höst.

En vacker bukett höstblommor till tidningsbudet som servar Aspnäs seniorboende med omnejd. Alltid punktlig, ”tystgående”, inget smällande av bildörrar eller rusning av motor.

En bukett med fina blommor till PRO Brunflo för en trevlig surströmmingsfest med spelglada och trevliga spelmän, Per, Edit, Nils-Ivar och Tore. De höll verkligen igång. Stort tack!

Den vackraste höstbukett som går att uppbringa vill jag överräcka till min tandläkare Reidun Strömberg, som trots att det var söndag, tog så väl hand om mig. Stort, stort tack!

Dagens ros vill vi ge från afasiföreningen till Rune Olofsson, Brattmon, för all hjälp efter vår storstädning.

En stor bukett rosor till Ingrid Hallqvist och tack för en härlig helg i din stuga i Norge. Även rosor till Doris Nilsson och Ingrid Jonsson som tack för senast. Kramar.

En stor bukett med blommor till Inga-Britt och Sven i Backen Ringsta som tack för jättegod potatis och fika.

Mer läsning

Annons