Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång rosor till Björn-Ove och Dennis Fredriksson som hjälpte till att förbereda min fest. Utan er hjälp hade den aldrig blivit så lyckad. Ni är guld värda. En ros också till Magdalena.

En fin bukett med höstblommor vill vi ge till Anna-Kari och Lena som överraskade oss med en trevlig och god fest på Hembygdsgården i Kall. Det vankades surströmming och annat gott. Allt var så fint planerat med sånger och lekar.Vi ser redan fram emot nästa år. Krya på dig-hälsningar till Max.

En stor kram till Lennart Hjelte för att du fixat så bra nätter åt oss. Du är bara bäst. Vi ses på Revyn.

Dagens ros till Inger i SPRF, som ordnade en mycket intressant, historisk resa i Västra Storsjöbygden. I Mattmar, Mörsil och Hallen. Trots illasinnat väder var vi mycket glada och nöjda för dagen den 11 augusti. Tack.

Höstens vackraste blommor till Gunilla Stålhane för en innehållsrik och trevlig stadsvandring med medlemmar från SPF Frösön. Vi hänger gärna med flera gånger.

En stor bukett rosor till personalen på Köpmangatan 51. Tack för en jättebra praktikperiod hos er. Det har varit en lärorik, intressant och inte minst trevlig månad. Jag hoppas vi ses snart igen!

Mer läsning

Annons