Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En ros till var och en av mannekängerna som visade höstkläder på Kupan i Krokom. Det blev en trivsam kväll tack vare er. Kram till er alla.

En stor ros till alla mina arbetskamrater på Rosenberger i Ytterhogdal. Ni är helt underbara. Kram.

Dagens ros vill vi ge till er alla som engagerade er i hundens Pughs försvinnande i Vallrun. Tack till er som tog hand om honom i Valsjödammen i två dygn.

Den vackraste bukett med rosor skulle vi vilja ge till Einar Härdfeldt och Margit Kjellin, som bjöd oss alla på tårta i samband med surströmmingsfesten på Zenit i Rissna.

Dagens vackraste ros vill vi ge till världens bästa skoladministratör, Britt-Marie Jonsson på Treälven. Professionell, tillmötesgående och hjälper oss med allt mellan himmel och jord. Du är fantastisk!

De vackraste höstblommor till sjukhusdiakonen Kerstin, personalen på Storsjögläntan, distriktssköterskorna i Odensala och Ingeborg på hemtjänsten i Odensala som hjälpte och stöttade under Inga-Britts sjukdom.

En vacker höstbukett med blommor vill jag ge till min mamma, Disa Bodin i Handsjöbyn. Tack för att du följde med till Göteborg när Josefine skulle opereras. Det betydde oerhört mycket. Du ställer alltid upp i ur och skur. Kram.

Dagens ros till Doris Nilsson och Arne Nilsson som spelade så fint för oss 22 september, när vi hade mannekänguppvisning. Stort tack.

Dagens ros till Svante Andersson, Hammarstrand som tack för alla namnetiketter jag fått.

Mer läsning

Annons