Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Stor höstbukett med rosor vill jag ge till distriktsläkaren i Myrviken, Lennart Sjöberg, för att han alltid har tid och ställer upp. Tänk om alla inom läkarkåren vore som du.

Dagens ros vill vi ge till personalen som gav oss tidig service i Lillänge fredagen den 18 september. Tusen tack för att vi fick köpa rosor.

Dagens ros vill jag ge till personalen på avd 107 gyn på Östersunds sjukhus. Tack för god omvårdnad. Ett speciellt tack till Pernilla som med alla knep försökte få mig att må bättre. Nu vet jag att änglar finns.

Vackra rosor till Lennart i Sörviken. Tack för en trevlig kväll i skogskojan. Goda kolbulllar och vackert väder.

En stor fin blombukett till dem som ordnade den trevliga surströmmingsfesten på Trångsvikens bygdegård där tre PRO-föreningar var med. Tack även till de tre glada musikanterna Edit, Nils-Ivar och Tore, som gladde oss med sin sprittande musik. Tack för en trevlig eftermiddag!

Höstblommor och tack till arrangör och chaufför för resan med PRO till Borgsjö och Naturrum Ånge.

Dagens ros till dem som servade oss vid Surströmmingsskivan på Solbergs festsal den 22 september. God mat och härlig underhållning av Bertil Blads musikkapell. Vi trivdes och tackar därför så mycket.

Rosor i mångfald till er på städet hos SJ i Östersund! Vilken tur att ni tog hand om, och dessutom kunde ordna så vi kunde hämta de på tåget kvarglömda, nyinköpta skorna som dottern skulle ha. Det besparade mig en väntan på upp till två veckor, innan de på SJ: s Hittegods Centralt i Stockholm skulle kunna upplysa om de över huvudtaget fanns att få tillbaka.

Mer läsning

Annons