Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett fång vackra blommor vill vi skicka till tjejerna på onkologen, hemsjukvården i Brunflo samt Karin och Mattias på Storsjögläntan. Dessutom till alla vänner som funnits med oss och gjort pappas sista tid så ljus och fin som möjligt. Kramar och Tack för att ni finns.

Jimmy, Anette och Linda Wikström

En bukett vackra höstblommor till Karin Jonsson i Gäle, Fåker, för allt stöd och alla telefonsamtal under Tommys sjukdomstid. Tack för att du finns. Många kramar.

Annie Wikström i Viken

Tusen rosor, allra minst, till min fantastiska svägerska Iris Anundgård. Hur många gånger har hon inte ställt upp och räddat fumliga husbyggare och förhoppningsfulla festdeltagare med sina insatser?

Tusen tack från en av oss alla

Hela Mattmars skola står uppställd vid ”skolbänkarna” på gammaldags manér och niger och bockar. Tack snälla Ingegerd Nilsson i Ocke för att vi fick komma till ditt skolmuseum.

Alla vi på Mattmars skola

En jätteros till Häggenås/Lits vaktmästare, Stig, Leif, Lennart, Micke och Nisse m.fl. för en väldigt rolig arbetstid och för den fina avtackningen. En extra ros till Lennart Gustavsson, den bästa chef man kan tänka sig, vilkens främsta mål är att arbetet ska flyta och att personalen ska må bäst.

Måd Demår

Dagens ros till Leif Hansson för allt arbete han lagt ner på att vi ska få en Busskur.

Barnen i Fugelsta

En stor höstbukett till Albin och Frideborg i Hallviken för en trevlig höstvecka, hjälp med bilen, bär och skjuts till lingonskogen. Hjärtligt tack.

Margit

Tio tusen rosor till vår chaufför Kent Holmström på Molunds buss för den trygga resan till Tallinn den 28-30 sep. Tusen tack från alla som var med på bussen.

PRO Stugun

Tord och Torbjörn är värd en ros var. Var på deras mors begravning och ville ta dem i hand men tappade bort det, jag hade många många trevliga kvällar med deras mor Sigrid. Tack.

Evy

Mer läsning

Annons