Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor till alla medarbetare vid anhörigdagen på Gimsätra i Bräcke. Det var en fröjd att som deltagare uppleva engagemang, värme, omtanke och gemenskap. En välplanerad och väl genomförd dag jag gärna återvänder till.

Birgitta Pettersson

Röda rosor till Elin, Anna, Jessica, Carina, Momma, Monica, Cecilia, Evax2, Linus, Lenax2, Annlouis, Gun, Ingegärd, Anci, Ruth, Maritha, Johanna, Lotta, Janne på avd 108 och till Pia som städade mitt rum. Tack för gott bemötande, god sjukvård och omvårdnad.

Julia Rum 15

Dagens vackraste höstbukett till den person som fredagen 25 september lämnade in min skrämda pointervalp till polisen i Östersund.

Try’s matte

Ett stort tack till Erik och Mattias på Norrskog och Kalle Magnussons maskingrupp för en rolig och intressant dag i skogen. Tack alla föräldrar som ställde upp och sjutsade oss.

Elever och lärare år 2, Bräcke skola

Fåkerbingon vill tacka Berg Hemvärnskompani och Skucku Bygdegård med en bukett rosor. Kjell-Åke, Per-Lennart, Allan, Inge, Per-Göran, Birgitta, Göran, Karin, Nils-Gustav och Reijo med ett stort fång rosor för deras hjälp att få i gång bilbingon. Vill även tacka bingospelarna som besökt oss och spelat trots primitiva förhållanden, med en ros var.

Fåkerbingon genom Rolf Olofsson

Mer läsning

Annons