Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Stort tack till Oldens byalag som ”grejade” middagen lördag 24 oktober. Det var toppen.
Nöjda matgäster

Annons

Varsin ros vill jag ge till Västbygdens unga hjältar Viktor och Klara som avslutade måndagens stormöte på Kluksgården genom ett kort och kärnfullt tal: Vi tycker inte ni ska lägga ner någon skola. Lyssna på framtiden, politiker.

Bybo som rördes till både skratt och en tår

En stor bukett i höstens alla vackra färger vill vi ge till Anna-Maria distriktsköterska i Bräcke för detta fina omhändertagande i vår oro över Astrids tillstånd under hennes sjuka dagar. Man önskar att fler var som du. Du är guld värd. Kram.

Annelie, Tore och lilla Astrid

Höstens sista blommor innan snön lägger sig bör Juvuln Camping och Fröberg få för att de drog igång Höstmarknaden i Kallsedet.

Förbiåkande som stannade till

Dagens vackraste rosor vill vi ge till två glada och positiva tjejer, Anna Jonsson och Katarina Holmberg på Åre Eventbyrå. Tack för den helt fantastiska resan till Åre.

Stefan och Ewa Jonsson

Ett stort tack och ett fång rosor till Jim Salomonsson som kom till oss i Oden 5 och berättade om vattenkraft, vindkraft och Vildhussen!

Elever och personal i Oden 5 på Odenslundsskolan

Jag vill skänka ett stort fång rosor till Märit och Gertrud Karlsson samt jaktlaget i Lidsjöberg för deras hjälp under älgjakten.

Tojje

Ett stort fång rosor och jättetack till Ulrika Stenvall och Helen Bergqvist som gav oss så mycket kunskap och delade med sig av sina erfarenheter på vår temadag om samer. Det var givande för oss alla.

Elever och personal på Odenslundsskolan

Jätteroligt att det blir ett nytt Boddaspel, fast man kommer att sakna Kent Nilssons underbara musik i det gamla spelet. Otroligt vicket gäng ni är.

Boddabesökare

Jag vill ge dagens ros till min mamma, pappa, syster, mormor och morfar som gör mina dagar bra, och som alltid finns där och stöttar mig i allt jag gör. Ni är bäst.

Hanna Ärlesjö

Mer läsning

Annons