Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Den största höstbuketten vill jag ge till distriktsköterskan Maria Bystedt som jobbade nätterna 23-24 oktober på Frösön. Tack för ditt stora stöd till oss, vet inte om vi klarat detta utan Dig. Du är guld värd i våra ögon och du gav oss all styrka till att fixa detta. Kramar.

Lollo med familj

Rosor till vaktmästarna som sköter Bergs kyrkogårdar. Ordning och reda möter oss när vi besöker våra anhörigas gravar. Stort tack till er.

Märtha

En stor glad bukett höstblommor vill jag ge Nils-Ivar och Edit. Ni är så snälla att ni ställde upp och lagade min cykel. Tack så hemskt mycket.

Sabine

Rosor i mängder till Julia, Elvine och Arne samt Eva och Betuel som ordnade allt vid PRO Hammerdals 50-årsjubileum. En allt igenom lyckad fest med god mat och jättetrevlig underhållning.Tack.

Rut och Ragnar

Än en gång har jag fått komma till Anki och Ejvin/Vilohemmet Svartbacken och hämta krafter, jag känner mej som en i familjen, och mottas alltid med öppna armar. Underbart att få träffa er och er familj. Tack för att ni finns

Ingrid

Jag vill tacka alla mina vänner och snälla människor som visar intresse för hur jag och Robert mår. Det känns bra att bo i Östersund, ett ställe där man fortfarande bryr sig om varandra.

Sabine

Vi vill ge en bukett med höstens alla färger till Johan Göransson. För oss är du guld värd. Du kommer alltid med en massa överaskningar. Det är alltid lika roligt och lika uppskattat. Tack för allt.

Personalen på Sollidens fsk

Mer läsning

Annons