Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros vill vi ge till Maggi och Carolina för en bra och lyckad maskeradfest för alla barnen. Det var roligt och väldigt uppskattat
Kramar från oss alla

Annons

En jättebukett av de vackraste rosor vill jag ge Stefan Konradsson. Han hade modet att fatta ett beslut som i mina ögon var helt riktigt. Stå på dig, fortsätt fatta bra beslut efter ditt eget huvud – låt dig inte påverkas av andra. Vi behöver fler som dig som vågar stå för sina åsikter. Lagen ska vara lika för alla.

Ordning och reda

Vi vill ge den vackraste ros till varandra. Shivan Jaafer och Annica Lusth. Shivan ska tillbaka till Irak. Annica väntar.

Annica Lusth

Dagens största blomsterbukett vill vi förära Bertil Jonsson och Kerstin Wallin från Bräcke som på fiol och piano spelade så fint för oss på vårt månadsmöte den 29 oktober.

 Vi i PRO Revsund

En stor höstbukett vill jag ge alla som ställt upp och jobbat under sommaren 2009 med Ångaren Östersund. En extra höstbukett vill jag ge Eva Eriksson Arvesund, som tack för ett gott samarbete.

Ångaren/Karin

Ett fång med Gerbera i höstens alla färger vill vi ge till Britt Jakobsson, som tack för alla roliga och spännande böcker som vi fått.

Barn och personal vid Hackås skola

Mer läsning

Annons