Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Famnen full av de vackraste rosor vill jag ge till min systerdotter Elisabeth Ottosson och hennes make StenÅke för all hjälp de gav mig när jag flyttade till nya lägenheten. Tack för att ni röjde ur mitt stora hus så att det gick sälja. Ni är guld värda. Tack också för att ni fortsätter hjälpa mig med det jag inte klarar på grund av min dåliga syn. Många kramar.

Ove Källström

Dagens ros vill jag ge till Kurt Folkesson i Kougsta för allt mod han ingjuter till oss som bor i Västbygden. Heja på Västbygden!

Västbygdsbo

En ros till systrarna AnnaLena och AnnaKarin Eriksson som hjälpte mig på mitt kalas. Utan er hade det inte funkat.

Faster Kerstin

Dagens ros till Helena med flera som hittade mitt mobilnummer och kunde ringa och överlämna mitt tappade och välladdade busskort. Bra gjort!

Elisabet

Rosor till alla som besökte mig och ringde till sjukhuset och här hemma. Tack för blommor och presenter. Det värmde.

Ottar Johnsen, Mörsil

Massor av rosor till läkare och all övrig personal på Östersunds sjukhus. Tacksam för den fina vård jag fick på olika avdelningar under den tid jag vistades där. Akuten, lungkliniken, kirurgen och medicin, 408 h. Rosor också till Dan och hans kollega på Krokomsambulansen.

Ottar Johnsen, Mörsil

Tusen röda rosor till Therés Hellström, Skålan, som anordnade Drömverksdagarna för andra året i rad. Det bjöds vacker musik på skolan, bönehuset och bygdegården. Intressanta föreläsare, duktiga dansare och cirkus som barnen fick prova på. God mat, gott fika och de fantastiska drömluvorna som såldes.

Flickorna i bakstugan

Vackra höstbuketter till Gunborg, Gunilla, Eva, Ingalill och Margot som tack för en trevlig kväll i Verners.

Grannarna

Annons