Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tack för den trevliga friskvårdskvällen på Hällebo den 16 november. Tack till alla som stökade och ordnade med god mat och fika och aktiviteterna runtomkring. Tack ni som jobbade så alla kunde vara med.

Vi som var där

En stor vinterbukett och ett varmt tack till samtliga på Nordplåt i Strömsund, för två väldigt lärorika och roliga APU-veckor! Jag har lärt mig mycket och hoppas att ni har haft nytta av mig. Många kramar

Emma

Många vinterblommor till er alla som hjälpt till med att tillverka och färdigställa vår kalender! Vårt Projektarbete i form av UF-företag har nu kommit på god väg och det är tack vare er.

Dunderkoll UF

Dagens ros till ett färgstarkt par ifrån Hammerdal som skänkt oss service helt optimal/ i många år i ur och i skur har vi ortsbor haft en evig tur/ som fått proffsig hjälp med kvistiga val.

Tack till Börje och Harriet Edin

Birgit och Per Westermark

Tusen röda rosor till Hemtjänsten i Brunflo. Era besök har spridit ljus för oss i novembermörkret. Vi har uppskattat att Ni har utfört Ert arbete med vänlighet och omtanke, personligt bemötande och professionalism från början till slut. Ni är betydelsefulla människor!

Anna-Lisa i Grytan

Annons