Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tusen tack till er underbara Fjäl-tjejer som överraskade mig med en SPA-resa. Tack till AnnaKarin, Anna B, Anna S, Carina, Carita, Linda, Marie, Marina, Mikaela och Ulla. Tack Kerstin synd att du blev sjuk och inte kunde följa med. Tack till Annki, Tuulikke och Veronica som jag vet bidrog. Det var otroligt roligt och ett minne för livet. Att så många underbara människor kan bo i en så liten by. Kramar.

Anette Strömqvist

En julstjärna vill jag ge till Lillie-Anne i Nor. Tack för en mycket trevlig kväll på Storsand. Mysigt och toppengod mat. Kram

Ingrid

Julblommor i massor som tack till PRO Hammerdals sånggrupp, som ställer upp i alla väder, tack även för blommorna jag fick av er. Vi träffs i januari.

Alva

En vacker julblomma vill vi ge till Irma Bergner som har lärt oss tvåändsstickning. Irma ställer upp och är en klippa även inom Röda Korset.

Skinngruppen gm Gunn

En jättestor ros till Helén på restaurang China. Du har gjort det igen. En nöjd kund blev ännu nöjdare.

Biff i tomat

Den finaste julrosen till tjejerna och killarna i Ströms PRO som ordnade den trevliga julfesten. Mysig musik, massor med god mat och underbar Jansson. Kram från oss.

Vi i Laxsjö med omnejd

Den vackraste adventsblomman som finns vill jag ge till alla som arbetar i köket på Folkets hus i Bräcke. Trevlig jul.

Bitte

En vacker julros till var och en av mina gulliga arbetskamrater på Domusfrisörerna, för att ni står ut med mig och min urusla hörsel. Hoppas ni pallar ett tag till. Varma kramar

Imma

Dagens ros till Philippe och Monica på nyinvigda Ljungdalens Glashytta för ett fängslande och fascinerande studiebesök.

Elever och lärare Ljungdalens skola

Famnen full av julrosor till Inger som ringde ambulansen och höll handen. Lidens ambulanspersonal Jenny som städade upp och Oscar som matade fåglarna m.m. Sist men inte minst Mia och Kenth tack för allt ni gör för mig älskar er. Tack för alla telefonsamtal och SMS. Kram Daggan.

Daggan

Julrosor till våra Grand Old Ladys i PRO Hammerdal, Julia och Rut som ordnade ett härligt julbord. Vi fick verkligen gotta oss, samt  blommor även till Ragnar, Gunvor; Eivor och Sten som hjälpte till med servering, disk och städning. En extra ros till Rut och Ragnar som skänkte det goda mjukbrödet.

Alla vi mätta, tacksamma och glada gäster

Ett stort fång röda rosor vill jag ge personalen på Slåttergården i Torvalla. Ett extra tack till Jadranka och Marianne för att ni skött om min älskade mormor Aina Huczkowski så bra under alla år. Många kramar.

Åsa Dalfren

En bukett rosor till Margita och Stefan för att de fixade ett fantastiskt julbord med alldeles utsökt god hemlagad mat i en helt underbar miljö i Boggsjö kapell!

Vi som var där

En julros och kramar till Lena Zackrisson på Västringens förskola som hjälpte oss genomföra Nobelmiddagen och som även annars alltid ställer upp på våra påhitt.

Kramar också till alla barn som var så fina och förde sig så bra vid borden.

Personalen på Västringens förskola

Dagens julros till tre damer Ingrid, Sonja och Gerd för deras arbete under två veckor med att ringa och värva nya medlemmar till PRO Jämtland. Tack för ett gott arbete och trevlig jul och nyår

Bosse

Vackra blomster till CKF i Ås med tack för ert sista härliga kyrkkaffe på Första Advent – en varmt uppskattad tradition sedan 1970.

Rut och Torsten Arbman

Jag vill ge en fin julblomma till den som lämnade in mina bilnycklar till reception på Storsjöbadet den19 november. Tack.

Farmor med barnbarn

Ett stort tack till Mats som fixade den fina julgranen till oss på Västringens förskola. Vi skickar också en riktigt God Jul till både dig och alla andra föräldrar på Västringens förskola, engagerade och så himla trevliga. Kram på er.

Personalen på Västringens förskola

Många vackra rosor vill jag ge till min syster Yvonne Olofsson som ställer upp och hjälper mig med byte av gardiner och en del annat jag behöver hjälp med på grund av min dåliga syn. En ros också till min snälla, hjälpsamme granne Ulf Persson.

Siv Harbeck, Torvalla

Dagens julros till Maj-Britt Halvarsson, som förser oss med nybakat lite då och då. Du är hjärtligt välkommen på jullunch hos oss 23 december kl.11

Dina gamla arb.kamrater på röntgen

Dagens ros vill vi ge till all personal på IVA i Östersund. Vi förstår att er suveräna omvårdnad har bidragit till era fina resultat, i jämförelse med andra sjukhus, enligt SKL och socialstyrelsen. Bra jobbat!

Q

Dagens ros till dig trevlige hundägare som var i ÖSK i söndags tillsammans med dina två fina kopplade tikar av rasen Rhodesian Ridgeback. Så skall en ansvarskännade hundägare uppträda gentemot motionärer i spåret.

Pitbull

En stor och fin höstbukett till Näva i Strömsund. Alla, både natt- och dagpersonal, till läkare och sköterskor för fin skötsel och vård.

Aino Blom

Mer läsning

Annons