Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång julrosor vill jag skicka till alla mina goa arbetskamrater på Östgärde i Rätan. Ni gör arbetet till en rolig uppgift för mig. Jag känner mig behövd och ni är väldigt bra på att ge uppmuntran och uppskattning. Tusen tack.

Margitha

Ett fång ljuvligt doftande hyacinter skickar vi till Gurli Leander, Elsy Sundell och andra inblandade PRO-are med tack för att ni bjöd in oss till extra linedance den 28 november. God jul!

SPF-dansarna

En stor bukett med vackra blommor vill vi ge till Thord Wikén som med fin dragspelsmusik förgyllde vår höstmässa lördag den 21 november. Ett stort tack från oss alla.

Storhallens bygdegårdsförening

Jag vill ge Johanna Östlund och Johanna Landén världens finaste rosor som tack för en jätterolig shoppingdag i Sundsvall. Ni överraskade mig, nu överraskar jag er. Ni är underbara. Många kramar.

Ninni

Dagens ros till personalen på avd 211u för att ni stod ut med mig i en vecka. Bättre vård och omsorg har jag aldrig varit med om ni gör ett kanonjobb vill även tacka IVA-personalen, och övriga inblandade i min operation och återhämtande.

Jonas

Den finaste bukett av rosor vill vi ge Ewy, Hilliv, Ammi, Helen, Gunnel och Gerd för att de ställde upp och jobbade med julbord mm i BRF 22 Lugnvik. God jul och gott nytt år.

Hyresgäster i föreningen

Vill skicka ett fång styvmorsvioler till Per och Phia Söderberg för en fantastisk kväll, först skid-skytteseger, sen glögg och julgröt, skinkstut, Kaffe och kaka. Jag säjer som Emil i Lönneberga: Vilken karl, vilken karl, det är tur vi har én. Tusen tack.

Inga-Britt i Ångermanlands Gille

Rosor till Veronica på Gamla Bolaget för snabb hjälp med papperet.

Kjerstin på NBV

Dagens rosor till Hillevi Karlsson, chauffören Martin Mixter och de medverkande i Motettkören, Gun Sigvardsson och Nicklas Strandberg med flera. Sedan en god lunch på Birka Folkhögskola där det serverades lax. Tack alla som förgyllde vår första advent. God jul.

Adventsresenärerna

Många rosor till min son Magnus som ställer upp för mig på alla sätt nu när jag har drabbats av olika ålderskrämpor.

AnnMarie Svedberg

Ett hjärtligt tack till dem som hjälpte mig under julfesten i Orrgården. Ett särkilt tack till ”Gudrun” som stöttade mig hela tiden. Stor kram till er alla och god jul.

Brita

En stor vacker julblomma vill vi ge till Sally Dahlin och chauffören Anders. Tack för en mycket trevlig adventsresa. Blommor också till alla glada medresenärer.

Karin och Margit

Mer läsning

Annons