Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En högblommande amaryllis till Anders Harlin, Jörgen Olofsson och Tjärnmyrbergar'n, för hjärtevarmt engagemang i vår årliga julfest på Strömbacka 1.

Tack för att ni förgyller vår tillvaro!

Personal och boende Strömbacka 1

Med ett fång röda rosor vill jag tacka för att Häggenås färdtjänst finns. Kvinnliga som manliga chaufförer med härliga leenden som hämtar upp mig. En fridfull jul önskar jag er.

Eva N.

Ett stort fång julblommor till Bosse Engelbrektsson och Ingmar Fredriksson för den fina underhållningen vi fick  den 5.e december på Sällsjögården.

PRO Revsund g/m John Persson, reseledare

En julros till er alla som lämnat gåvor till årets julmässa i Rätansböle, nummer 30 i ordningen. En ros också till er som kom och fikade, åt gröt och handlade av oss. Vi önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år.

Julmässekommittèn 2009

Ett fång med rosor och tack för en rolig övernattning i ÅreIngrid och Lacke

Dagens ros till A-lags tjejerna och killarna samt alla ledare som ställde upp under skidskyttetävlingarna v 49.Frösö IF-fotboll

Julblommor i massor till proffsiga underhållare och duktig personal som så trevligt tog hand om oss på Guldhits 5 december.

God jul önskar vi er genom Tomtemor

Dagens rosor vill vi ge till Micke, Fanny och Carola, för att de hjälpte barnen med deras klädombyten under dansshowen i lördags. Barnens danslärare Jennie Wall, vill vi också ge en ros och ett stort tack som haft danskursen här i Stugun.

Julkramar från dansklassen i Stugun med föräldrar

En vacker julblomma vill vi skicka till Alva och Kennet i Östnår för er trevliga adventstradition. Tusen tack.

Mary, Algot och Ingrid

Mycket bra skrivet Kajsa! nu får vi hoppas att våra politiker i ”barnkommunen” inser att de är ute på hal is och tänker till en extra gång!

Mimmi

Rakryggat av Vardam att stå upp på Maths och Helens sida. Jag tycker att fler som jobbat med dessa två borde stå upp och försvara påhoppen från de avundsjuka. Tyvärr är det nog så att man är rädd att hamna i ÖP: s skottglugg eller i Ganmans krönika i samma tidning.

Hasse

Mer läsning

Annons