Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens vackraste julblomma vill vi ge till Lars Åström på Betongindustri. Tack för att vi även i år fick förmånen att följa med på ert distriktmöte. Vi tackar för fint boende med härligt bad, bowling, god mat och fantastisk underhållning. Vi vill även passa på att önska dig och din familj en God och fröjdefull Jul samt ett Gott Nytt År!

Hälsningar från ”fruarna”

Vi vill tacka Håkan Fabian m fl vid Hälsocentralen i Sveg, berörda enheter vid Östersunds sjukhus, Jubileumskliniken vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt hemsjukvården i Lerum för en mycket professionell omvårdnad i samband med vår käre Lars Brorsons kamp mot cancern. Carpe diem!

Gittan samt Magnus,

Angela och Mathias med familjer

Julrosor vill vi ge damerna Joyce, Eva, Marianne, Birgitta, Berit och Pernilla, som under höstens tisdagar lagat soppa med tilltugg åt hungriga besökare. Rosor även till medhjälpare som bakat bröd till smörgåsar och kaffebröd                 

Två PRO:are i Höviken

Den finaste bukett av julblommor vill vi ge till personalen på Fjällglimten/Dalsätra i Myrviken för den goda omvårdnaden av vår mamma Brita Hansson. Tack till sjuksköterskan Siv Lundin-Jönsson för ditt otroliga stöd. Tack alla Ni som satt hos mamma och höll hennes hand under dagens och nattens svåra stunder. Ni har varit fantastiska. God Jul.

May-Britt och Berit med familjer

Ett fång med de vackraste julrosor till Barbro Borg i Brånan som tack för de goda rullrånen. Du är så positiv, generös, och vacker. God Jul.

Sven

En härligt röd julblomma och tusen tack, vill vi ge till Olle och Gunilla Svelander i Hackås, som tack för bokhyllorna ni skänkte till Hackås Förskola. En blomma också till till föräldrarna som bakat, grävt trädgårdsland, gömt stenar mm och snickrat på Förskolan under hösten.

Personalen på Hackås Förskola

En härlig julblomma och tusen tack, vill vi ge till Håkan Klasson i Hackås, för den fina scenen han har snickrat till oss på Hackås Förskola.

Barn och Personal på Hackås Förskola

Julrosor i mängd till Kjell Nordlund med familj som mot alla odds ordnade ett fantastiskt julbord som vi sent skall glömma. Tack och God jul.

Grannarna

Julens finaste julrosor till Marianne och Anders i Duved för en jättetrevlig kväll och trevligt sällskap vid Tännforsens julbord. Hjärtligt tack och god jul.

Stina och Gunnar

En glittrande julrosbukett vill jag ge till Linda och Lisa på Östersunds begravningsbyrå och till Åke Söderström för ett respektfullt bemötande.

Sabine

Vill ge en vacker julstjärna till personen som satte en lapp på rutan att jag hade punktering på parkeringen i Lillänge och även en blomma till den snälle herrn som hade en kompressor och fyllde mitt däck så jag tog mig hem.

Den röda Saaben

Mer läsning

Annons