Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till Lena Wessén på Swedbank i Strömsund som tack för all hjälp jag fått och får. God jul och gott nytt år.

Hjördis Larsson

Ett stort tack till barn och föräldrar för insamlade pengar i samband med ”Fredagsträffarna” på kapellet i Rise och ungdomskören ”Singstars”

avslutning. 2 000 kronor kan tack vare er skickas till behövande barn i Sydafrika.

Doris, Ingegärd, Sören och Göran

Vi vill ge en vacker julbukett till Simonsons handelsbod och Evert och Maria som tog emot oss så bra och lärde oss mer om livsmedel och frukt och grönt.

Klass 4-5 d på Bredgårdsskolan

Julblommor i mängd vill vi ge till alla som hade ornat så fint i Pingstkyrkan onsdagen 2 december. Jättegott fika, mycket fin underhållning av Jonny och Imber. Tack för alllt och god jul.

Frans Olsson

En stor julros till dem som jobbar i sjukhuskyrkan. Vilken underbart vacker utsmyckning. Här hämtar man kraft, ro och hopp. Tack även för den fina utställningen i biblioteksfönstret. God jul.

Pia Dalman

En stor bukett amaryllis vill jag ge till sjukhuspastorn som kommer varje tisdag till psyket och hälsar på. Om du visste hur mycket det betyder för oss att få ett nytt hopp.

Tacksam själ

Jag vill skicka en fin julblomma till Hildur Gun Forslund för hennes trevliga arrangemang med god mat och trevlig underhållning på Folkets hus i höst. God jul och gott nytt år.

Elisabeth

Mer läsning

Annons