Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor fin julblomma vill vi ge vår chef Lars-Åke Wigstrand för att han ser till att vi har det bra. Speciellt för det sätt han axlat våra tråkigheter i höst och stöttat oss att gå vidare. En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År önskar vi honom.

Personalen på Specialisttandvården

Ett stort fång av julens vackraste blommor vill vi ge barnen i luciatåget Jenny, Else-Marie samt övriga som hjälpte till och ordnade det fina och trevliga luciafirande i Föllinge kyrka, den 9 december.

Föräldrar och syskon, genom Anette

Stort tack till familjen Saur som ställde upp med fantastisk sång och musik. Tack för ett fint luciatåg samt tack också till Er alla som kom och gjorde att kvällen blev en succé. Tack alla som jobbade både före och efter festen.

Storhallens bygdegårdsförening

En julblomma till mina före detta jobbarkompisar på Parkavdelningen. Tack för att jag fick vara med på luciamorgonens firande och den jättetrevliga festen på kvällen. Stort tack!

Stickan

Massor av vackra julrosor till Helene Kristoffersson och hennes medhjälpare i Målängsortens Bygdegårdsförening. Tack för att Ni ordnat  IKEA-resa, luciafest med mera och att Ni gjort  Bygdegården så trivsam.

Tacksamma bybor

En stor bukett rosor vill jag ge till Kalle, Anton och Petter Andersson i Stugun, för att jag fick följa med till Örnsköldsvik och se på hockey.

Robin

Ett stort tack och god jul till alla gulliga, omtänksamma och kunniga människor som jobbar på hjärtenheten på Östersunds lasarett. Ni tog så väl hand om mamma Elsa och ni var så trevliga mot oss anhöriga medan vi bodde med henne där.

Gunnel och Anna-Karin

En stor julblomma vill vi ge till ”Böle Byskolas vänner” som fixade det fantastiska kruskalaset på första advent. Hoppas barnen får mycket roligt för pengarna som oavkortat går till en ”guldkant” på deras tillvaro. Lycka till.

En mormor och morfar

En stor julgrupp med vackra blommor till två fantastiska arbetskamrater Monika Eriksson och Mariann Fransson, Bräcke, som ordnade en mycket trevlig ”Nobelfest” med god mat och prisutdelning.

Mycket nöjda arbetskamrater

genom Birgitta och Laila

Den finaste julgrupp och ett varmt tack till alla medhjälpare och givmilda givare vid Röda Korsets insamlingar under året. Tack till alla som bakat och hjälpt till vid olika evenemang och på Kupan. Tack för att ni finns.

Alsens Röda kors

Mängder av julens rosor vill jag ge till Sofi och Marita som bjöd in oss till ”Toppen”. En härlig kväll med god mat, musik och underhållning av bästa klass. Hjärtligt tack och god jul även till skoterkillarna som skjutsade oss.

Chefernas chef + chefer

Ett fång med röda rosor till kökspersonalen på Vigge bygdegård. God jul och gott nytt år.

Jöns, Ingeborg, Maj och Maj-Britt

Ett stort tack till den lugne och tålamodige taxichaufför som trasporterade mej till Frösö flygplats 8/12, stressad och försenad på grund av tappad plånbok. Tack vare dej hann jag med planet. Ett lika stort tack till den person på Informationen, Östersunds sjukhus, som senare meddelade mej att han hittat min plånbok, med innehåll kvar. Ni räddade min dag, och mitt bestående intryck av Östersund blev ännu mer positivt.

Marie från Umeå

En stor bukett rosor till Mats Berkö och hans företag som skänkte t-shirts till vår resa till Liberia den 4 jan 2010. Dessa s-shirts kommer att bli till stor glädje för en del av de barn som ligger på sjukhus därnere. Tack för ert stor hjärta!

Omvårdnadsprogrammet

på Palmcrantzskolan

Glittrande snöstjärnor till Anneli O, Anna-Karin, Ove, Anki, min son Robin för all hjälp och skjutsar när jag behövt handla. Mina ”gamla”arbetskamrater på Västringen FSK för alla middagar och alla skratt.Vattudalens skola för alla blommor. Sigrun för fika med mera. Julkramar till 9A. Det värmer när ni bryr er om mig.

God jul och gott nytt år.

Irene Stener, Strömsund

dagens ros till Inger Jonsson på Skogsbrynets tunnbröd för det varma och hjärtliga bemötande vi fick när vi var på studiebesök.

Klass 5A Hedenvindskolan

Dagens vackraste julblommor vill jag ge till busschaufför Lasse Larsson på Stadsbussarna. Han kör alltid lugnt, stannar nära trottoarkanten och är trevlig med sina resenärer.

Maria

Dagens absolut vackraste rosor vill vi ge till tjejerna och deras lärare Agneta från musikskolan i Strömsund som kom och sjöng och spelade för oss på Granbacken. Det var mycket uppskattat.

God Jul önskar vi er.

Boende och personal

Dagens ros till Nisse Simonson som höll ett mycket intressant föredrag inför 470 åhörare, helt ideellt i onsdags.

Frösö IF/fotboll

En stor och vacker julros vill jag ge till Friggaskolans elever i klass 6 och deras musiklärare Joel Persson för ett underbart och mycket njutbart framförande av alla vackra sånger i adventstid.

Harry Dahlgren,

vice ordförande PRO Frösön

En stor bukett röda rosor till dig Linda som uppskattning för din omtänksamhet över att sälja Elvis på grund av andras allergi. Kram

Mamma

En stor julros till alla flitiga spinningdeltagare i Ytterhogdal. God Jul önskar Mona och Annkristin.

Spinningledarna

Många vackra blommor till Jockes Therese för alla goda bullar och julgodis jag fick.

Anders

Dagens ros till var och en som gjorde 9: ans luciashow möjlig. Otroligt vilken show ni gjorde killar. Ni bjöd verkligen på er själva i både dans och sång.

Och ett riktigt stort tack till Vickan för ditt engagemang med våra killar, du är helt fantastisk. Nu känns det som att ”The show must go on”.........

Väldigt stolta föräldrar

till 9:ans killar i Hoting

En stor julblomma till Agnetha Daniels- son på kommunal Z sek 3. Tack för all hjälp och allt stöd som du har gett mig.

Stor kram.

Ylva

Mer läsning

Annons