Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Julrosor till Christine Wedin och tack för julbordet vi fick avnjuta. Mycket god julmat och en trevlig kväll med dig. Kramar.

Ingrid och Erik-Göran

Dagens julstjärna till Lars Falkeström. Tack för Nobelmiddagen och en trevlig samvaro. Mycket trevligt och gott.

Barbro, Ingrid och Erik-Göran

Julens vackraste blommor till barnen och personalen på avd. Norrgården, Förskolan Stadsdel Norr, som tack för ett fantastiskt Luciafirade med vacker sång, gott fika och trevlig samvaro.

Från alla oss som var där

Vi vill skicka tusentals glittrande snöstjärnor till barn, föräldrar och personal på förskolan Trollmax i Ångsta som bjöd på en fin upplevelse med luciatåg och god tomtegröt med skinkstut därtill.

Viggos mormor och morfar

Dagens blomma vill vi ge först till vår dotter Carola och Kenth för all hjälp vi får av dem som mjukbrödsbak till jul, snöskottning mm. Ulf och Gunbritt för leverans av tidningen varje morgon. Till alla våra nära och kära önskar vi en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Kramar.

Maggan och Hasse i Hammerdal

1000 tack för en mycket mycket trevlig julfest med Backe bridgeklubb! Mycket fint, bra organiserat och trevlig stämning. Speciellt vid prisutdelningen och sedan då vi slapp den hemska barometern. Samarbetet med er är något vi verkligen är stolta över. Välkomna till oss önskar Hotings bridgeklubb.

MKE

Ett stort tack till våra ”pojkar” som sköter om väglyset i Skärvången och Stångviken. Jag önskar en ljus, god jul.

Alva Nilsson

En bukett med rosor vill vi ge till de skickliga busschaufförerna Fredrik Engström och Jan Karlsson, Fåker, som tack för den hemliga resan till Åkersjön. En bukett också vill vi ge till Kent Halvarsson, Fjällgården Åkersjön, som tack för det dignande julbordet som vi i lugn och ro fick njuta av.

Nöjda och trygga PRO-medlemmar

Näs-Hackås-Sunne

Mer läsning

Annons