Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vill sända rosor till Gunnar Larshow och mor Anna Larsson för den härliga julmarknad på Hillsands kulturgård 12 december. En julmarknad i gammaldags stil med de gamla timmerhusen och allt som hör julen till, helt underbart fint var det. Tusen tusen tack.

Lennart

Varsin stor julblomma till Pernilla Silversnö och Marlene Mattes som lett Bamsegympan i Svenstavik med värme och glädje i höst. Jag ser fram emot varje torsdag när jag får komma till er. Ha en god jul och ett gott nytt år så ses vi igen i januari.

Björn Wickman och hans mamma

Varsin stor julgrupp till Agnetha Segersten och Simon Paulsson som ”fixat” så fint luciatåg av klass 3 Svenstavik. De har varit och lussat både här och där. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och barnen har varit superduktiga. En fröjd att se dem. Tack för i år och ha en riktigt god jul, så ses vi igen efter lovet.

Föräldrar till barnen i klass 3, Svenstavik

Ett fång av julens finaste amaryllis vill jag skicka till all personal inom hemvården i Hackås/Oviken. Ni ställer alltid upp och finns alltid till hands när man behöver er. Ni är alltid pigga och glada och ni är värda all uppmuntran som finns att få.

Iréne på Kula

Vill ge en julros till alla fina musikanter i Östersund Symphonic Band för en fint genomförd julkonsert. Tack även för den fina presenten. Den värmde.

Örjan A.

Vi vill tacka Berit Ginsby och Sven Nilsson i Lit för att dom varje år gör i ordning sin spännande Tomtebalkong. En promenad till ert hus har blivit något av en tradition när vi går på tomtejakt. God Jul.

Barn och personal på Treälvens förskola i Lit

Tack till barn och personal på Mörsils förskola för det fina luciafirandet.Hampus farmor

En vacker julblomma till flickorna på Bjurgården för det goda julbordet den 11 december.

Hallens PRO

En bukett rosor till Anita och Åke Andersson i Vågan. Tack för all hjälp. God jul.Karin i Fåker

Mer läsning

Annons