Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En bukett med gula rosor vill vi ge till PRO Näs-Hackås-Sunne med mäster-arrangören Gunnar Jonsson som tack för den perfekta hemliga resan och julbordet av största rang i Åkersjön. 

Två bussar med PRO-medlemmar

Julens vackraste julgrupp vill vi ge till Roger Nilsson Trångsviken som håller med ström till byns busskur.

Karin W, Karin F

En bukett rosor till Rolf Thurhagen för det fina julbordet vi blev bjudna på och en ros till dem som ordnade maten. God jul.

Personalen

Många julrosor till den fantastiska familjen Saur som spelade och sjöng så fint på luciafesten i Storhallen. Luciatåget skall förstås också ha julrosor i mängd. Ni lyste verkligen upp vintermörkret.

Agneta, Ann-Mari och Annhild

Många vackra julrosor till alla som medverkade till att SPF Bergsbygdens julfest på Hotell Klövsjöfjäll blev så trivsam. Alla duktiga skolbarn, Anna Persson. Bo Kronlund och Gösta Edlund, de nya krögarna och Lars B som sytt ihop det utmärkta programmet. Tack också till Anders Silverdahl som lotsade oss dit och hem lugnt och fint som vanligt.

SPF Bergsbygden gm Kerstin

En stor bukett rosor till Elisabeth och Sten Åke Ottosson och alla andra som ordnade ett så gott julbord på Ede Hembygdsgård den 5 december,

Siv Harbeck, Torvalla, Ove Källström, Hammerdal

Tack till er som under året varit på Hällebo och underhållit. Mycket uppskattat. Tack också till kökets personal för god mat och gott kaffebröd som vi fått vid våra fester.

Boende och personal på

Hällebo servicehus i Offerdal

En vacker julblomma och ett stort tack till Nyhemskören, diakon Gösta och personalen på Gimsätra för en stämningsfull och givande stund i adventstid. Ni förmedlade ljus och glädje mitt i julbrådskan.

Birgitta Pettersson

Julens finaste julrosor till våra duktiga gympaledare Maria och Dittan. Tack vare er är vi nu i toppform inför julbordet. Vi ses i januari.

Gympagänget i Rossön

En vit julros vill jag ge till den person som larmade ambulansen till en blå Ford Eskort på Stuguvägen när jag blivit sjuk.

Föraren i koma

Mängder av rosor och kramar till alla som har gjort det möjligt att vi även i år kunde ha den sedvanliga julfesten på Solgården. Ett speciellt tack Elsa, Elsy och Ann-Britt som skötte om det.

Från tacksamma medlemmar i PRO-Hoting

Ett stort tack med tusentals rosor och kramar  till Jenny i Hoting för att hon skänkte en stor mat-fruktkorg till vår julfest på Solgården.

Från tacksamma medlemmar i PRO-Hoting

Ett stort fång med de vackraste rosor till vår vaktmästare Jan-Erik i Marielundskyrkan. Med glatt humör ställer han alltid upp i alla sammanhang. Jag önskar dig och din familj en riktigt fin jul!

M-B

En stor fin julstjärna och tusen tack till Martin Olofsson Österåsen, för hjälp med flytten, det var toppen Önskar Dig och Anna en riktigt god jul.

Moster Stina

En stor fin julbukett till Vanja och Åke i Grötom för deras stora omtanke om oss lite äldre! Vi blev bjudna på härligt gott julbord och bilskjuts. Ni är fantastiska. En glädjerik jul och gott nytt 2010!

Tanterna på Nybyggarvägen

Julens vackraste ros vill vi sända Gösta Olofsson i Svenstavik som så lugnt och modigt gör sig klar för sin sista jul i livet. Vi är många som berörs. Och sen en uppmaning till oss alla att tänka på Cancerfonden. Fridfull jul önskas.

Märta

Mer läsning

Annons