Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor julros och ett varmt tack till spelmännen Gösta, Åke, Svein och Helge för all gladmusik på Uddebo som Ni spelat på Uddebo under året. God Jul och Gott Nytt År.

PRO-Tanterna

En stor bukett med julrosor vill jag ge till alla mina arbetskamrater och alla elever på Vattudalsskolan.Tack för blommor, samtal och besök under hösten. Det har hjälpt mig mycket. Saknar er. Många julkramar.

Magdalena

En stor bukett med julblommor vill jag ge Karin Roth Lindqvist på Ögonmottagningen. Och alla nära och kära som har ringt och besökt mig under denna mörka höst. Ni har varit underbara! Många julkramar till er alla.

Magdalena Sannemo

Dagens julrosor vill vi alla ge till vår arbetskamrat Anette Rud. Tänk vad skönt för oss att komma in i personalrummet där du fixar med glögg, julmusik, pepparkakor, godis och en frågetävling. God jul till dig och din familj.

Arbetskamraterna på Herrgården, Blågården och Bakgården

De vackraste julrosor vill jag ge till Västbygdens skolas elever, lärare och alla andra som hjälpte till. Vilken fantastisk upplevelse att se de glada duktiga barnen framföra teater och sång med hela kroppen! Stort tack och måtte det bli fler gånger. Jag håller alla tummar jag har.

a Momma

Vi vill ge en julros till PRO: s festfixare, som ordnade julbord i Tulleråsen, och en ros till Linnea som stod för den goda maten. Sen ska alla dagisbarnen få varsin ros eftersom de sjöng så fint för oss. God Jul.

Tack från Nolasjön

Vi vill ge de allra finaste julrosor som finns till våran spelkompis Bertil Bladh och Eeva. Tack för den trevliga lunchen. Vi vill önska er en fröjdefull jul och ett gott nytt år.

Spelkompisarna

Tusen röda rosor till färdtjänsten i Häggenås, hemtjänsten i Lit och till alla nära och bekanta i Lillsjöhögen. God jul och gott nytt år.

Ellen

Julens alla blommor till klassföräldrarna Cathrine och Anna-Stina som ordnade en mycket mysig och trevlig julfest för Bikupanklassen F1C Bredgårdsskolan i Strömsund. Ett extra tack till tomten som överraskade!

Elever och personal

Mer läsning

Annons