Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor blombukett vill vi förära Sonja Magnusson och Ingrid Olovsson, som tillsammans med sina medhjälpare, ingen nämnd och ingen glömd, bjöd upp till ett väldukat ”lilljulkvällsbord” med julgröt och skinkstut, med tillbehör i Fanbyns Bygdegård, den 18 dec.

Vännerna i PRO Revsund.

En stor amaryllis vill jag ge till Doris Eriksson i Strömsund som hjälpte mig med julbaket. En blomma även till Bengt-Olof som höll veden. En god jul önskar

Karin och Stig

Vi vill ge några vackra julblommor till Annette och Pär samt all personal på skolan. Ni gör ett toppenjobb! God Jul och Gott Nytt år önskar

Elever med föräldrar i Klass 4 Omega, Vallaskolan på Frösön

En hel bukett med rosor vill jag ge till barnläkare Estelle och barnsjuksköterska Mari och övrig personal på barn- och ungdomsmedicin vid Östersunds sjukhus för att ni är så trevliga och hjälpsamma och varit ett enormt stöd i samband med min hjärtoperation.

Carl Mattsson med familj

Vi vill överräcka en stor bukett julblommor till Curt Sillström med familj. Ett år har gått i Sillströms Åkeri med mycket jobb, skratt och bra stämning. Vi har återigen varit samlade till en trivselkväll på Arctura med musik och god mat. En trevlig kväll som vi vill tacka extra för. God Jul och Gott Nytt År önskar

P ersonalen på Sillströms Åkeri.

vi vill tacka våra ambassadörer, sponsorer, artister och alla som hjälpt oss på bästa sätt, och inte minst vår underbara publik för ett underbart år. Utan er skulle vi inte kunna genomföra Popsnöret. Ha ett fortsatt härligt år 2010.

Norrland mer watt för pengarna

Julrosor vill vi ge till killarna i Taxi Bispgården/Hammarstrand. Gud Jul & Gott Nytt År 2010

Boende med personal i Nipängen

Lysande Luciatåg. Den första vinterkvällen kom ett tåg av lucior, tomtar, pepparkaksgubbar smygande bakom knuten på Kåsans förskola En upplevelse som berörde oss alla som stod ute i vintermörkret. Barnen sjöng jättefint alla julvisor de lärt sig. Helt underbart ! Tusen tack till fröknarna som gett barnen detta fina minne och som hjälpt dem med baket och fikat. Ni och barnen är fantastiska Man känner sig trygg med er och glad att ni finns ! God jul och Gott nytt år.

Åskådare

Vi vill ge ett stort fång julblommor till vår sånggrupp ”PROselyterna” som till ackompanjemang av gitarristen Rolf Engberg, underhöll oss under vår ”lilljulkväll” i Bygdegården, Fanbyn, fredagen den 18 december.

Vi i PRO Revsund.

Jag önskar alla aktiva medlemmar i Mörsils Skaparverkstad en riktigt God Jul och ett Gott Nytt aktivt 2010, samt tackar för ett engagerat deltagande i vår verksamhet i Skaparverkstaden som gör samvaron trivsam.

UllaBritt Söderholm, ordförande

En stor bukett med julrosor vill jag skicka till min klass 3 på Kälarne skola, samt dramalärare Markus Källström. Tack för er härliga överraskning! Ett riktigt skönt jullov önskar jag er alla.

Kram från fröken Gun

Mer läsning

Annons