Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Hyacinter i vinterns vackraste färger vill vi ge er som funnits vid vår sida och stöttat oss under det tunga år som gått. Vi sätter stort värde på alla telefonsamtal, blommor och besök. Tack!

Greta och Per-Erik i Hosjö

Tusen tack för den härliga mellandagskonserten i Ovikens kyrka. Den ger oss kraft att orka med den långa vintern. Hoppas innerligt att ni kan fortsätta på samma sätt. En ros till er alla.

Lena

Små röda rosor till de elever från årskurs 6, Grevåkersskolan, som med sång, musik och teater roade oss på PRO Hammerdal. Vi ser fram emot att ni kommer tillbaka.

Hälsningar från publiken

Nyårsblommor och stort tack till var och en som på något sätt ställer upp i verksamheten för Näskott Rödakorskrets. God fortsättning önskas er alla!

Styrelsen genom Ann-Maj

Dagens ros som tack till Brunflo ungdomskör som lussade och sjöng så fint för oss. En ros även till ledarna Ingela och Sven-Erik Olsson och till diakon Sassa Tumegård som ordnade så att vi fick besöket. Gott Nytt År önskar vi Er!

Boende och personal på Ängegården, Brunflo

En vacker nyårsbukett vill vi ge till var och en som har glatt oss med sång och musik under hösten och vintern. Ett särskilt tack till Henrik Hedberg, PRO Brunflo. Gott Nytt År!

Boende och personal på Ängegården Brunflo

En fin julros och ett varmt tack till Marine och Stig på Thoméegränd som alltid fixar julgran till vår gård.

Sol och Ingvar

En vacker nyårsros till Mari på macken i Bräcke som tack för att du med stort tålamod lärt mig innebörden av orden tanka, oktan, glykol och karburatorsprit. Det går att lära gamla hundar sitta!

Novisen med bilden

Rosor, julstjärnor och stort tack för hjälpen vi fick av dig i vita Volvon, då bensinen frusit i vår bil i Torvalla lördag den 19 december.

Vi i röda Golfen

Tack alla. Att bli änka efter 55 års äktenskap hastigt och oväntat är svårt, men tack vare snälla barn och barnbarn och goda grannar, har året gått rätt bra. Alla är de värda massor av rosor. Mången tack!

Maggie Andersson, Pilgrimstad

Mer läsning

Annons