Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett fång av de vackraste julrosor till alla sångare i Julkören samt solister och instrumentalister. Ni gjorde junatten i Brunflo kyrka till en riktig höjdare.

Ingela och Sven-Erik

En stor bukett till alla som varit med och ordnat inledningen av Gåxsjös 600-årsfirande på nyårsafton. Vacker musik i kyrkan med orgel, blås och kör. Fantastisk kväll på bygdegården. Vilket engagemang det finns i denna by. Tack.

Bybo

Vi vill ge dagens ros till Gimsätras Personal för all den fina service som vår pappa har fått. Personalen på Avd.2 har alltid varit så gullig och omtänksam.

Sune Nilsson, Terese, Gunilla, Yngve

Ett stort tack till syskonen Grenholm som bemött oss spelare på ett trevligt och proffsigt sätt på Hammerdalsbingon under alla år.

Raymond och Anki

Världens största rosbukett vill jag ge till alla som stöttat oss under den jobbiga höst vi haft. Ingen nämnd och ingen glömd, men farmor och farfar Britt och Sven-Olof Jönsson ska ha en extra bukett för de har verkligen skött det praktiska med allt som inte funkat för oss. Alla som funnits har verkligen haft en position för att vi ska kunnat gå vidare.

Lollo med familj

Tusen tack till alla underbara människor som vi kom i kontakt med när Alice opererade halsen. Vänligt bemötande och en omtanke utan gränser hela vägen från akuten till avdelning 108. Barnavdelningen är Sveriges absolut bästa.

Mamma Laila

En stor bukett till ortopedläkarna Tor Melander och Börje Samuelsson och deras team samt all personal på avd 409 Blå. Blommor också till släkt vänner och grannar för stöd i form av blommor, presenter och telefonsamtal. En stor ros också till Kerstin Svensson, Östersund. Tusen tack. Gott nytt år allesammans.

Marianne Didriksson, Vemdalen

Mer läsning

Annons