Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack till alla som jag har fått träffa inom mitt jobb, både vårdtagare och jobbarkompisar. De senaste åren har jag haft tjänst på Forsgården, men nu har jag gått i pension. Jag kommer att sakna er.

Ann-Britt

Dagens ros och heder åt Evert Jonsson som står på bybornas sida mot nedläggningen av skolorna i Ytterån och Västbygden. De styrande i kommunen som har glömt bort landsbygdem sitter löst.

Ytteråbo

En ros till Frösö församling med Ann Nordström och Lars Åke Wikström för julfirandet med julbord i Hornsbergskyrkan. Stort tack för allt gott och den trevliga samvaron. Ha ett härligt 2010.

Två julgäster

Jag vill ge en stor bukett tulpaner i olika färger till prästen Sören Magnusson som alltid har tid att lyssna och ge goda råd till förtvivlade själar. Tänk om alla präster vore som han. Hoppas han orkar fortsätta.

En vilsen själ

Dagens ros till Anders Loberg. Din insändare sa precis allt som jag har tänkt, men inte satt på pränt. Dags nu att vi står upp och talar om vad vi tycker. Inte minst på det viktigaste och framför allt bästa sätt. Gå och rösta...bort denna regering.

Inte sjuk eller arbetslös, bara medmänsklig

En stor röd ros till den person som tog rätt på min borttappade handske och satte upp den på en stolpe i Vigge. Jag hittade den tack vare dig.

Wistrand i Vigge

En sen dagens ros vill vi skänka Inge-Gerd och Karl-Olov Sundeberg, Hede ett stort fång med rosor som tack för varje år får vi mjölk av dom så vi kan koka ”göm”. De skänker mjölk till både Fjällglimten i Vemdalen och Hedegården i Hede. Vi alla önskar dom en riktigt god fortsättning på det nya året och ett jättestort TACK.

Alla boende på Glimten och Hedegårde

Mer läsning

Annons