Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång rosor till Johnny och Imber Wiktorsson, som lagt ner månader av möda för att klara arrangemanget att fira Elvis, som i dagarna skulle ha fyllt 75 år. Det blev en hyllningsfest i dagarna två, med nostalgiskt innehåll, som ”The King” himself, skulle ha gillat. Hela Ava Garden kom i gungning, när Janne Lucas Persson. Red Hot Max och ”Grabbarna” öste på och levererade. Toppenevenemang. Tack.

Sigurd Zakarias och Marianne

Tack till bröderna Torbjörn och Sven-Erik Olofsson i Bye, Hammerdal som bjöd in mig i stugvärmen när bilen gick sönder i 35 graders kyla. Tur att det hände alldeles utanför ert hus! Vi hade trevligt de timmar jag väntade på bärgning och som radioreporter vet jag nu vilka jag ska ringa när jag behöver nyhetstips från Hammerdal.

Ann-Louise Rönestål Ek

En fin rosenbukett vill vi ge till Kerstin Jansson, Strömsund. Det är så trevligt när när hon gläder oss med ett besök då och då. Tack också för sången på julkonserten i Pingstkyrkan.

Gudrun och ”Bok-Erik” Enstam

Vi vill tacka Sigbritt och Per Sune Holmwall för den goda maten och det trevliga nyårsfirandet på Tossengård i Sörbygden. Tack även till Doris Vågeteg och Ingegerd Nilsson som hjälpte till.

Eva, Sven, Tarja, Åke, Ann Marie och Kjell

Dagens största ros till busschauffören på Backeryds buss som den 12 januari såg till att jag fick tillbaka mina vantar som jag glömde på bussen från Sundsvall. Du är bäst.

Virriga tjejen

Ett stort fång blommor till Hans Gunnar Söderberg som hjälpte oss när vår bil stannat. God fortsättning på det nya året.

Lise och Ragnar Wallin

Rosor och varma tankar till snöröjarna i Nälden och Ytterån som i tidig juldagsmorgon hade berett väg för oss.

Julottebesökare

Mer läsning

Annons