Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En bukett tulpaner till de vänliga, trevliga och serviceinriktade killar från Östersunds kommun som hjälpte mig när den stränga kylan gjorde att vattnet frös. Tack, ni var toppen. En bukett tulpaner även till Lasse, Bengt, Birger och Folke som var till ovärderlig hjälp. Vad skulle jag ha gjort utan Er?

Ellen på Gränsvägen 19 i Brunflo

1 000 rosor till dessa underbara människor på Storsjögläntan. Tack för allt stöd under vår jobbiga tid under Gustafs svåra sjukdom – en kamp som han inte vann. Rosor särskilt till till Birgitta och Jan Anders som visat oss så enormt stor värme. Utan er hade det varit svårt att uthärda.

Barnen m familjer och Elsie Nilsson

Rosor i mängder till Torvallas hemtjänst. Ni har varit så underbara mot oss. Tack alla som hjäpt oss lindra smärta och oro för min älskade Gustaf. Tusen kramar.

Barnen m familjer och hustrun Elsie Nilsson

Dagens ros till min snälla jobbarkompis Marie Mundt-Sedin – tack för ”transporten” av kaffet! Hur skulle jag annars klara mig från ”lunchkoman”?

Sparken

Ett stort tack och en vacker ros till alla som jobbat med den roliga nyårsfesten i Sösjö. En extra ros till ”Lucian med alla tärnor”.

Alla nöjda gäster

En jättebukett var till Carin Jönsson och Mia Wassenius som ordnat så fint och mysigt för oss i Bergs sockenstuga den 13 januari. För all den goda maten, sången och musiken. Hjärtligt tack.

Vi som var där gm Märtha

Mer läsning

Annons