Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

De vackraste blommor och ett stort tack till de två herrar som kom till undsättning när min bil stannade i korsningen Brunflovägen/Krondikesvägen. Tack också till killen med hockeyklubbor som kom springande och ville hjälpa till. Stort tack även till Janne och Niklas som senare hjälpte mig med bilen.

En mormor ute i kylan

Blommor i massor till er som jobbar som tågmästare och lokförare på samma företag som jag. Jag tänker på er och föstår hur ni kämpar varje dag för att allt skall fungera.

Annika Stunis

Dagens rosor till alla talare och alla som visade oss sitt stöd vid manifestationen mot nedläggning av Husqvarnas Tandsbyfabrik den 20 januari.

Alla anställda vid Husqvarna Tandsbyn

tusen rosor och miljoner kramar till Kerstin och Bertil Andersson, Karlslund för allt ni gjort och att ni alltid fanns som stöd och sällskap till vår mamma Maj-Britt Olsson både före och under hennes tuffa resa. Tack.

Lenah och Ulf

Ett stort tack till hemtjänsten Karlslund och till Storsjögläntan för all hjälp och stöd ni gett vår mamma Maj-Britt Olsson under hennes tuffa tid. Kramar till er alla som kommit och gått i hennes hem och funnits där för henne.

Lenah och Ulf

Mer läsning

Annons