Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till alla som hjälpte till med vinster till PRO: s lotterier under förra året. Ingen nämnd, ingen glömd. Stort tack också till Myrtil och Ingvar som tog hand om lottervinsterna när jag spelade teater i Nyhem. Tack också alla ni som var inblandade i PRO: s julbord.

Inger

Jag vill ge alla besökare och underhållare på Träffpunkten i Bräcke en enorm rosbukett. Kram.

Maggan

Dagens fyrklöver vill vi ge till Susanne Norman Åre/Östersunds flygplats för en utomordentligt intressant information om flygplatsens utveckling och framtidsplaner då 20 personer från Centerns seniorgrupp besökte flygplatsen.

Centerns (C)eniorgrupp gm Per Söderberg

En stor vacker bukett med vackra tulpaner till den trevliga och duktiga personalen på avd. 19 c Ängegården som vårdat och skött vår mamma Ellen Bergström på bästa tänkbara sätt. Tack.

Barnen med familjer

Tack vill vi rikta till styrelsen för det underhållningsrika mötet i Hara. Kökspersonalens superba landgång var oerhört njutbar. Vi uppskattar mycket att Ni vill ägna timmar till dukning och diskning!   

Nöjda medlemmar i PRO Näs-Hackås-Sunne

Blommor i mängder till Jamtrevyn. Tack för att vi får komma varje år. Tack för en mysig eftermiddag och skratten. Kram till er alla.

9:or och personal i Offerdalsbygdens

barn och utbildning

En stor bukett rosor till Jonas Blom som tack för att du hjälpte mig med bilen. Du är en toppenkille. Kram.

Karin

Dagens ros till Anneli Zetterström. Tack för all hjälp i samband med besök hos landshövdingen! Kram.

Christine

Mer läsning

Annons