Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Extra delikatesslandgångar vill vi ge till Bergs dragspelsklubb som så utsökt fyllde både tiden och rummet med nostalgiska musikstycken i fredags i Hara. Orden mellan låtarna var särskilt uppskattade!

Nöjda medlemmar från PRO Näs-Hackås-Sunne

Dagens ros till Landshövding Britt Bohlin. Tack för att vi fick komma på ett mycket givande studiebesök. Kram.

9c + mentorer från Offerdals barn och utbildning

Ett stort tack från Hedenvindsskolan till dom från Föllinge som har ordnat ”Fairplay Coca cola cup”.

A.K och F.S

Dagens ros och ett stort tack vill jag skicka till Maud och Grim Persson från Tullingsås samt Pär Eriksson från Bredkälen som i söndags hjälpte mig med skjuts och att få upp bilen ur diket. Tur det finns hjälpsamma människor som ni!

Kerstin Eriksson, Hammerdal

Vi vill ge en sen ros till mannen med en Yamaha Viking som körde upp ett skoterspår åt oss till Singsjön då vi hade åkt lite fel för några veckor sedan. Det var nog ödet att du var där just när vi kom dit. Tack så mycket, utan dig hade vi inte varit i Singsjön än heller! Kram på dig.

Nina och Marcus på Lynxen

En bukett med rosor åt Frösö Församlings ungdomar som hjälper till med konfirmandarbetet. Även en bukett åt alla anställda som gett konfirmanderna en sådan rolig tid att de vill komma tillbaka och hjälpa senare grupper. Eloge till alla!

Frösöbo

I söndags kom en ängel vid namn Bärbel Loose hem till mig och lagade middagar och matdosor för minst en vecka medan våra män jagade älg. Hon pysslade hela dagen och gjorde ett jobb som vi verkligen uppskattade. Vilken underbar människa. Ett tack  till Lilian och Laila som också har ställt upp.

Thyra (med bruten arm) och Ingemar

Dagens ros till familjen Edberg i Offerdal för en som vanligt underbar julhelg med mat, dryck, logi och julklappar i stugan i Bakvattnet. Tack och kram.

Morfar och hunden Freja

Dagens vackraste solros till Maria i Österåsen, Ullis i Skålan, Kicke i Brånan, Nina på Frösön och Ikka i Spanien. Fantastiska tjejer ”mammor” som hållit ihop under skoltiden och många år efter. Kram.

Ikkas mor och far i Häggenås

Mer läsning

Annons