Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång röda rosor till personal­gruppen på Furugränd i Bräcke, som på bästa sätt skött vår mamma. Ni är guld Värda, tänk om alla vore som er. Tack för all omsorg.
Gudruns barn med familjer

Annons

En stor bukett tulpaner till regeringens ansvariga minister Maud Olofsson och hennes statssekreterare Jöran Hägglund har visat att is i magen och råg i ryggen har lönat sig – Spyker har köpt Saab, planerar nyanställningar och svenskarnas skattepengar är skonade. Det kan vara värt att hålla i minnet eftersom Mona Sahlin till att börja med ville att staten skulle lägga ett bud på bolaget.

En med framtidstro

Jag vill ge dagens ros till den snöröjare som körde uppe i Eriksberg i onsdags kväll. Det gick verkligen undan och det har aldrig varit så snyggt gjort. Dessutom ska du ha en extra eloge för att du tog bort snön vid allas infarter. Min rygg tackar för att jag slapp skotta bort den snön.

Snyggt jobbat!

Snowstorm

En bukett tulpaner till min pappa Ulf Fransson. Tusen tack för hjälpen du gav mig med min bil när den inte mådde så bra. Kram.

Malin

Ett stort fång med tulpaner vill jag ge till Margareta Stensmo som alltid hjälper till och syr åt mig när det är fel på några kläder. Tusen tack. Kram.

Malin

Tack underbara Anna-Karin Söder och kompanjon för att ni finns och gör ett så bra jobb.

Ellen och Bitte och Gerd

Jag vill tacka DHR i Strömsund för den fina jubileumsfesten den 23 januari. Blommor till personalen som hade ordnat så fint och en stor tulpanbukett till Ros-Mari och Per Otto som hämtar mig varje gång det är DHR-möte. En tulpanbukett också till Ingrid som inte glömmer oss diabetiker.

Elin Blomqvist

Mer läsning

Annons