Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång med rosor vill vi ge dialysavdelningen och även avdelning 210, Östersunds sjukhus, för varmt bemötande och god vård av vår käre Harry Persson. Hjärtligt tack för allt.
Henny och döttrarna

Annons

Tiotusen rosor till distriktssköterskan Maud och hemtjänsten i Hammerdal för att ni kom och tränade Harry. Han var så glad för det. Tack även till arbetsterapeuten och sjukgymnasterna som hjälpte Harry med de hjälpmedel han behövde. Hjärtligt tack för allt.

Henny och döttrarna

Dagens ros till Henning Eriksson, Lundsjön. Han håller vår bygata fri från snö och även många gårdsvägar, ja utan honom skulle vi bli insnöade. Han är även en värdefull tillgång för vår bylokal, som han tittar till och fixar när det blir problem. Han är värd en stor bukett blommor.

Lundsjöborna

Med en vacker ros vill jag tacka alla snälla damer som torsdagen den 21 januari hjälpte mig när jag halkade utanför Sporttjänst. Allt gick bra!

Pantertanten

En jättebukett med tulpaner till en gullig och hjälpsam tjej. Marie på macken i Bräcke. En toppentjej på rätt plats. Var rädd om henne så hon blir kvar hos er.

En nöjd trogen kund

Ett stort fång tulpaner till apotetspersonalen i Svenstavik, som på ett vänligt sätt och med ett proffsigt bemötande ger de råd som man behöver i en trängd situation.

Inger

Dagens ros till busschauffören Ås-Östersund 26 januari för att du lämnade in min portmonnä till polisstationen. Stort tack.

Slarvmaja

Tulpaner i alla dess färger vill vi ge till de duktiga lantbrukarna Tomas och Anette Sivertsson som tack för den goda maten och det trevliga sällskapet.

Mjölkpigorna i Hackås

En fin bukett rosor vill vi ge till Ulla Britta Johansson som underhöll oss med sång, musik och diktläsning och som verkligen bjöd på sig själv, även en ros till Anki Englund som sjöng Jämtlandssången på jämtska. Från oss alla som var med på sopp- lunchen på Zenit i Rissna.

Från oss alla på Zenit i Rissna

En stor bukett vårblommor till alla er i PRO Hammerdal som bakar otroligt gott fikabröd och lagar jättegod mat som ni dessutom skänker så att vi för en billig penning får köpa och smörja kråset och att vinsten oavkortat går till driften av vår fina lokal.

Mimmi och Musse 

Rosor och en stor applåd vill jag ge Hildegun Forslund, Lasse Hörnfeldt och övriga musiker för initiativet och genomförandet av den härliga fredagskvällen 29 januari med After Work för moget folk i Vinterträdgården, Folkets Hus. Det värmde gott när jag fick höra Marguerite, min älsklingslåt från tiden jag var 13-14 år. Tack för det och hela kvällen.

Kåre

Vi vill ge dagens ros till familjen Bergman i Brunflo som vi har fått sova över hos i helgen och ätit hos. Det betydde väldigt mycket och vi har haft det mycket roligt och trevligt med bland annat Yatzy-spel. Ha det bäst!

Nina, Erika och Basse

Ett dussin rosor till var och en av de unga ledarna i Frösö Församlings höstterminskonfirmandgrupp. Mitt barn tycker att det var ni som gjorde konfirmandtiden värd att gå.

Anonym Förälder

En stor bukett vackra tulpaner till personalen på Frendo (fd Statoil)) i Myrviken. Ett tack till ägarna som medverkat till att det äntligen finns en bankomat tillgänglig dygnet runt i Myrviken.

Kerstin

Tack till den anställde på Lundstams som kom och hjälpte mig att rädda flera middagar och min mobiltelefon.

BJ

Annons