Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till Rickard Dolata vid Mittuniversitetet som fixade fram en ”ny” dator till vårt kontor.

SekSIH

Dagens rosor till Ambjörn Sandler och Osvaldo Gomez – båda från Johaniterordern. Afasiföreningen i Jämtland tackar Ambjörn för ett jättetrevligt föredrag i ord, bild och musik. Tack också till dig Osvaldo för den fina dvd:n med musik och bilder som du sammanställt från vårt julmöte. Varma hälsningar.

Afasiföreningen i Jämtlands län

Dagens ros till Det Gamla Revygänget i Olofström. Tack för en roande resa. Vi åkte med på den sista turen och minns med glädje härliga nummer, duktiga musiker och proffsig balett. Tack och på återseende.

De fyras gäng

Vill skicka en stor bukett rosor till Berit Andersson i Pilgrimstad, som tack för allt stöd och hjälp som jag fått under den jobbiga tid som varit. Många kramar.

Randy

En stor bukett röda rosor till läkaren Göran Beskow, Östersunds sjukhus som opererade mig 3 februari. Jag är mycket, mycket nöjd.

G. Åström

En stor bukett rosor vill jag ge till min fina moster Caroline Blomstrand. Tack för att du kunde passa på mig när pappa hade ryggskott och mamma jobbade. Jag hade en superkul vecka och jag lärde mig så många nya saker tack vare dig! Jag älskar dig moster Carro! Ses snart igen! Många kramar.

Oscar i Oslo

Till Eva vill jag ge en ros, till Sven Erik en garderobsblomma som tack för att ni är så snälla.

Märtha och Minus

Mer läsning

Annons