Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång rosor vill vi ge Pernilla Näs i Ångsta för hennes engagemang i bridge för barn. Du är toppen!
David Frisk Strömberg

Annons

Ett fång av de vackraste blommor till alla, som bidragit till det lyckade firandet av Hammarstrands rodelklubb. Välorganiserat, välordnat, värdigt, välsmakande, vitaliserande och vansinnigt roligt. Tack för en magisk helg.

Inga-Maj Granquist, rodelmormor

Stora fång med de vackraste rosor till ortopedläkare Lars Korsnes och all berörd personal på lab-, röntgen-, narkos-, operations-och uppvakningsenheterna  och vårdavdelning 209. Tack för all värdefull hjälp i samband med min operation 26 januari. Ni är alla så duktiga och trevliga!

”Höften” Hjördis

En stor bukett rosor åt de anställda i Frösö Församling som arbetade med konfirmandgruppen som konfirmerades 7 februari. Ni har gjort ett jättebra arbete, mitt barn är jättenöjt med sin läsningstid och önskar den kunde konfirmera sig igen.

Anonym för barnets skull

Rosor till mitt älskade barnbarn Elin för den underbara sången i kyrkan vid Farfars begravning. Tack också Berit för allt du ordnat och styrt med.

Farmor Elsie Nilsson

Dagens största blomma vill jag ge mina älskade barn Annica, Christer och Lars med familjer för att ni har hjälpt och tröstat under den svåra tid som vi har haft vår kära pappa Gustav sjuk och efter hans bortgång.

Mamma Elsie N.

Rödaste rosor till Gellinergårdens avd 2 för omvårdnaden av vår käre Bernt Nordlund.

Sonja och barnen

Mer läsning

Annons