Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Många blombuketter delas ut.

Annons

Ett stort fång röda rosor till sjukhuskyrkan och Imber och Johnny för torsdagens vackra sång och musik i entrén på sjukhuset. Hoppas ni snart kommer igen.

Glad lyssnare

En stor bukett vårblommor till alla som jobbar ideellt i de olika frikyrkorna. Hur skulle det gå om inte ni ställde upp? Ni är värdefulla!

En tacksam gudstjänstbesökare

Världens vackraste rosor vill vi ge till sjukhuskyrkans personal för att de förgyller vårt arbete med sång och musik på plan 5. Just nu behöver vi all den uppmuntran vi kan få.

En personal

Rosor till Rickard Andersson, Trångsviken som plogar så fint utanför vår gårdsinfart samt röjde undan snöplogskanten ner i diket. Tack så hjärtligt.

Sigbritt Lund 

En famn full av rosor till personalen på Brevbäraren, Frösön, för kvalificerad och varm omvårdnad av vår mor och svärmor Margit Olofsson. Tack!

Halvor och Gunnel

Isrosor till dem som plogat isvägen Frösön-stan. Jag vet inte vem eller vilka som gjort det, men nu tar jag sparken. Tack, tack.

Eleonora

Ett stort fång med rödaste rosor till Strokeenheten, avd 211 sal 10, all personal, samt läkaren Jan Hansson, medicinavdelningen, för underbar omvårdnad av Bernt Nordlund. Tack.

Sonja med barn och alla vi andra

1 000 rosor vill jag ge er som plockade upp min son, hämtade mig och skjutsade oss på akuten. Tack. Detta efter att han blivit påkörd på Rådhusgatan kl 13 av en man som åkte därifrån utan att ta reda på hur det verkligen stod till! Han mår under omständigheterna bra med ”endast” ett nyckelben brutet.

Bodil

Mer läsning

Annons