Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Rosor och violer delas ut.

Annons

Rosor i mängd till vår syster Olivia som bjöd in oss till en trevlig afton på Rörvattnets hotell där vi åt en god middag. Tack, Olivia för ett fint minne.

Dina småsyskon med respektive

Dagens styvmorsviol vill vi ge till Olle Edlund och Ann-Christin Hällestrand som höll i genomförandet av Ångermanlands gilles januarifest tillsammans med övriga i gillets styrelse. En extra styvmorsviol till Inger Persson som bakade chokladbollarna.

Vi 90 som var med gm ordf Per Söderberg

Den vackraste bukett med rosor vill vi ge till vår morfar, pappa och svärfar Hans-Göran Ohlsson i Brunflo. Tack för all hjälp i samband med lilla Klaras ankomst. Kramar.

Maya, Klara, Jenny och Niklas

En famn med rosor vill jag ge Frösö IF:s handikappsimmare för en en toppen helg i Malmö. Vill också tacka föräldrarna Märta, Mats och Frank som var med och stöttade, speciellt när en av ledarna var tvungen att uppsöka sjukhus.

Simtränaren Linda

Dagens ros vill vi ge Bitte och Marcus som var snäll och plockade upp oss efter E14 mellan Gällö och Bräcke. Ni är guld värda! Kram.

Angelica och Lisa

Dagens ros till Jerry Ahrlin, som 10 februari räddade mig från att åka rakt in i ett träd som hade fallit över skidspåret uppe på Torråsen. Tusen tack!

Georg Witthoff, blind skidåkare

Dagens ros till Carina på Kommunal i Östersund för trevligt bemötande och för hennes hjälpsamhet.

Helen i Bräcke

Mer läsning

Annons