Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

/

Annons

En stor bukett tulpaner till Lena och Urban Schedin, Böle, som ordnade en rolig uteträff på sin gård med korvgrillning och så vidare. Kramar.

Alla som var där

Vi på 213 och 413 blev så glada, när vi fick en semla en vanlig varda´. De var underbart goda och med kärlek gjorda´. Barbro Jakobsson har förgyllt vår dag, så vi orkar ännu ett tag. Vi vill därför ge en stooor fin ros tillbaka, så kanske hon mer till oss vill baka.

Tacksam personal på 213 och 413

Ett stort fång rosor till akuten, distriktsläkaren, röntgen, ortopederna och narkosläkaren som hjälpte mig med axeln som gått ur led, när jag åkte skridskor på Medvinden.

Ingegerd

Dagens ros vill jag ge till Karl-Göran och Ingrid Henriksson Fanbyn. Inte bara en ros utan en stor bukett. Er hjälp och omtänksamhet är enastående. Hur hade det gått utan er? Stort tack!

Mary i Sundsvall

Rosor till er tre gentlemen i Vällviken som hjälpte mig när bilen halkat ner i diket. Skönt att det finns hjälpsamma människor som ger sig tid i vardagsruschen.

Tanten i Svarta bilen

Dagens ros till de hängivna lärarna Susanne, Pernilla, Agnetha och Johan vid Djurgårdens skola, Svenstavik. Ni hade ordnat en jättespännande äventyrskväll för klass 3(med föräldrar) ute i mörka skogen. Stort tack.

Klass 3 (med föräldrar) Djurgårdens skola, Svenstavik

Den finaste ros vill jag ge till Gabriela hennes stöd och engagemang samt härliga behandlingar, tusen tack!

Helen

Ett stort tack till våra elever, Ungdomsmottagningen, RFSL, Fältarbetsgruppen, Fjärilen, Rådgiviningsbyrån för Unga, Jennie Nordin (präst), Maria Lewandowski (kommunjurist) samt Anders Elgenäs (Nordea) som alla var med och bidrog till att Palmcrantz relationsdag blev lyckad.

Kuratorerna Lena och Bodil

Dagens ros till den man och två kvinnor som hjälpte till att dra upp vår bil sen vi kört av vägen vid Ulvsjö kyrka. Ni är guld värda.

Tack från oss i Subarun

Mer läsning

Annons