Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

En fin tulpanbukett till Julia som är husmor för PRO i Hammerdal. Hon kokar så goda soppor och speciellt ärtsoppan var en riktig höjdare.
Tacksamma och nöjda gäster

Annons

Dagens ros till er tre unga män som i Krokom den 11 februari med er bil ur snön drog loss en gubbe och en käring i en Audi. Tack. Ring 063-15 55 25 (före kl 12 på dagarna) så får för ni vårt nummer så ni får igen det som glömdes.


Tacksamma pensionärerEn stor bukett med de vackraste vårblommor vill jag ge världens trevligaste skogsarbetare, J P, Ricard, Leif och Nilsson. Tack för den tid jag fick arbeta med er.


Sabine


En solros i vintermörkret vill jag ge till  min bonusfamilj = personalen på avd. Björkliden, Västerviks äldreboende. Tanken på er lyser upp min dag. Ert engagemang, er omtanke, er humor och ert bemötande gör att jag känner mig trygg med tanke på min man, som bor hos er. Jag känner mig alltid välkommen. Utan egen familj i närheten har ni blivit mycket viktiga för mig, det vet ni. Vi ses snart igen.


Birgitta Anttila


Tio rosor (minst!) till den dam, som kom som en räddande ängel, när min bil drabbades av elfel vid Fyrvallarondellen mitt i rusningstid den 14 februari. Du hjälpte mig både att knuffa undan bilen och du ringde nödvändiga samtal med din mobil. Tyvärr missade jag ditt namn, men jag hoppas du läser detta.


Torsten Arbman

Mer läsning

Annons