Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Tilde och Theo, Sara och Svenne till världens bästa Britt och Allan – mamma, pappa/mormor, morfar/svärmor, svärfar. Tack för att Ni finns och att Ni hjälper oss när vi behöver. Kramar.


Tilde och Theo, Sara och Svenne

Annons

Alla de vackraste vårblommor vill jag skicka till barn och personal på Litsvägens förskola som tack för den tid jag har fått vara hos er. Ni ska veta ska veta att jag saknar er jättemycket speciellt ”Mina små nyckelpigor”. Även ett tack till alla mammor och pappor. Varma kramar.


Ingrid


Mica på Fältvägen, Emma, Jocke. Jane, Annki, ni är guld värda, vad gjorde vi utan er? En jättebukett med de vackraste blommor som finns vill jag ge er.


Puss och kram till er alla.


Kicki


Jag vill ge en stor bukett tulpaner till de två vägens riddare, och det hundrastande paret som stannade och frågade om jag behövde hjälp när bilen hade stannat i Fannbyn torsdag eftermiddag den 18 februari. Även min sambo som kom som en räddande ängel med en varm bil i väntan på bilbärgning ger jag en stor bukett.


Hon i den silverfärgade Audi A8


Dagens rosor till Sverker Svensson, Maciej Dubinski, Beata Wicynska och all personal  i huset på Fältjägargränd 6 för att ni förser de mest olycksaliga i samhället med en säng och mat under perioder i livet när vi har det som svårast. Ni ska veta att ni är uppskattade för er omtanke och kärlek och omvårdnad. Hoppas att politikerna ger er mer pengar. Rosor även till hemtjänsten.


En evigt tacksam och ödmjuk patient Hans-Jörgen Hellström


Ett fång rosor till vägens riddare Per-Örjan Pålsmarker som ryckte in och bytte däck på bilen förra måndagen. Tusen tack!


Anita


En stor bukett vårblommor till Inger Svärdbo-Nilsson i Hammerdal som slutat som ombud för olika minnesfonder och som hon ideellt och omsorgsfullt skött i ett stort antal år. Tack.


PRO Hammerdal


En bukett vackra hibiskusar vill vi ge till Tobbe och Ragna, som såg till hus, djur, blommor och post under tiden vi var på Gran Canaria.


Harriet och Morgan

Mer läsning

Annons