Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett fång med blommor till Jan Adolfsson i Lunne för hans stora engagemang för byarna Berge, Gärde, Lunne, Hälle och Bodal.
Byssbon

Vi vill ge dagens ros till fritidspersonalen på Västerhus, Östbergsskolan Frösön för den fantastiska sportlovsveckan de anordnade för F-åk 3.   Kram.
Nicklas med familj

En stor vårbukett till nye chefen på bilbesiktningen för ett trevligt bemötande och gott fika.
Brunflo PRO Trafikcirkel

En stor bukett av vårens alla blommor till alla i PRO Odens fantstiska seniorgympagrupp. Det är roligt att vara ledare för glada och positiva människor. Ha en skön sommar. Kramar.
Astrid, Ulla och Vivan

Dagens ros och en stor bukett till sjuksköterskan Max, hemtjänsten i Fåker och onkologen avd 413 för god omvårdnad under Märta Erikssons sjukdomstid.
Brodern Oskar

Vårens största blombukett vill vi ge vår fantastiska och inspirerande spinninginstruktör Maria Bueno-Kaneberg som tidiga morgnar lotsar oss fram med mycket stor glädje och smittande energi!
Morgonspinnarna

En jättestor kram vill vi på Djurgården ge till alla föräldrar som var med och skjutsade till Vemdalen och gjorde dagen till en mycket trevlig dag.
Tusen tack.
Personalen på Djurgården

Rosor till Olle-Kjells dansorkester som spelade på Folets hus i Östersund den 14 mars. Fyra ”killar” och fyra ”instrument”.
P.M.V.B.

En bukett de vackraste ”blå blommor” vill vi ge till Per-Erik och Marianne för den trivsamma festen som vi hade i Åkersjön. Med god mat, dryck och trevlig samvaro med alla gäster från lunch till sena natten. Stort tack från oss alla som var med.
Nattgästerna

Ett varmt tack och en blomma vill jag ge till Eva-Li och  Sven-Erik på Västerviks äldreboende, för att ni inbjöd till en träff för anhöriga till boende på avd. Björkliden och Rönnliden. Vi fick information, möjlighet att ställa frågor och få svar samt att lämna synpunkter.  Lovorden över personalen och stämningen på avdelningarna var många. Jag känner mig trygg och tacksam över att min make får bo just hos er.
En anhörig på Björkliden

En stor vårbukett vill vi ge till Irene Hansson och Per-Erik, Hackås, för den enastående uthålligheten att analysera ekonomin och att i tid fatta besluta om förändringar som kommer att gagna servicen till oss Hackåsbor.  
Köptrogna och solidariska konsumenter

En ros och en kram till Embla Björnsdotter som så fint stöttade och ledde alla längdskidåkare i Persåsen på vår friluftsdag. Din insats var guld värd!
Ewa Sifvertsson