Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett med rosor till personalen som hjälpte vår katt Sixten att få ett smärtfritt sista dygn och sen ett värdigt slut den 23 mars (Anne-Li). Vi i familjen kände att Sixten och vi blev respekterade. Det kändes så bra. Stort tack.
Fam Thörngren-Johansson-Indahl

En stor bukett påskliljor till tågpersonalen på tåg 578 från Stockholm den 16 mars då vi blev försenade, bussen hade gått, men de fixade taxi hem.
Trött med kryckkäppar

Ett stort fång rosor till hon som var på Östersunds central den 3 mars och ordnade  ledsagare till käringa med rullator som skulle till Vänersborg den  10 mars. Hela resan gick bra. Kram.
En gammal käring

Dagens ros till min coach Ove Holm på arbetsförmedlingen som ställer upp för mig med mycket engagemang och tålamod för att jag ska få ett jobb.
Sabine

Ett stort fång rosor till ungdomarna i Pingstkyrkan i Östersund för en mycket väl genomförd gudstjänst söndagen 21 mars. Rosor även till den äldre generationen sångare för ett fint musikcafé i kapellet i Ytterån på söndagskvällen.
Tacksam åhörare

Dagens ros och en vacker vårbukett till personalen i köket på Folkets hus i Bräcke.
Tacksamma besökare

Kramar och godis till vår bästa Tony Rickardsson. Tack för att du skjutsade mig och Nikki 12-13 mars så att vi fick spela hockey. Vi diggar dig till 100 procent. Många kramar.
Nina och Nikki Rickardsson

Mer läsning

Annons