Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Den vackraste vårbuketten vill jag ge till herr Falk med sällskap för den omtanke och hjälp ni gav mig när jag den 2 mars halkade vid Gamla teatern
Esther Nyberg

En stor bukett vårblommor vill jag ge mina barn med familjer som tack för en trevlig fest. Ett hjärligt tack till mina vänner i Revsunds PRO för underhållning och blommor.
Bojan

Ett fång av de vackraste rosorna till alla som arrangerade Påskdagens pimpeltävling på Klövsjön – ett fantastiskt arrangemang! Hoppas det blir en tradition.
Vi som deltog och njöt i fulla drag

Dagens finaste vårbukett vill vi ge till Anny Åsen och Kjell Lundgren i Sanne. Tusen tack för att vi har fått nöjet att rida på era islandshästar. Det var hur mysigt som helst.
Camilla, Alva och Fanny

Ett stort fång med vårens vackra blommor vill jag ge till den man som lämnade in min kvarglömda handväska vid Ica Maxi på långfredagen.
Tacksam dam

Den vackraste buketten vill vi ge Margareta och Henrik på Anjans fjällstation för det fina påskfirandet. Vi var så nöjda och glada.
Anniken och Kerstin

Tusen röda rosor vill vi ge till Lars Falkeström i Gällö som tack för hans generositet som bidragit till att vi kan fortsätta att vara i vävstugan.
Barbros vävkamrater